Noi dezvăluiri în cazul accidentului din Apuseni. Radu Zamfir nu a trimis coordonatele avionului

Ultima actualizare:

    Dr. Radu Zamfir, foto: Adevărul
Dr. Radu Zamfir, foto: Adevărul

Ancheta în cazul accidentului din Apuseni, în urma căruia Adrian Iovan şi Aura Ion şi-au pierdut viaţa, scoate la iveală nepotriviri în declaraţiile date iniţial de supravieţuitor.

Conform România TV, transcrierile de la 112 confirmă spusele ISU potrivit cărora medicul Radu Zamfir ar fi dat ora de pe telefon, nu coordonatele avionului, cum a declarat doctorul. Astfel, mesajul trimis de Zamfir, 19 şi 22, nu avea cum să indice locaţia răniţilor.

În urma audierilor, procurorii au aflat că Adrian Iovan nu se afla la manşa avionului, ci copilotul Răzvan Petrescu. Acest fapt a fost confirmat şi de tatăl tânărului de 23 de ani, care a declarat că Iovan i-a ordonat să piloteze aeronava. În cazl în care se va stabili că accidentul s-a produs în urma unei erori umane, Răzvan Petrescu poate fi tras la răspundere.

n urma accidentului aviatic produs în 20 ianuarie în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba, şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. În accident au fost răniţi, pe lângă copilotul Răzvan Petrescu, şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sfânta Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş.

Primele mărturii ale copilotului Răzvan Petrescu: «M-am târât prin zăpadă, mi-era frică de o explozie»

FOTO Acesta este avionul în care a murit Adrian Iovan. Scena tragediei e dezolantă: «Se aud lupii»

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net