Noaptea Muzeelor, un succes, în ciuda vremii urâte

baza_1_6.jpg

Bucureștenii au stat la coadă să viziteze Primăria
Citeste tot despre: 

Zeci de mii de oameni din toată țara și-au petrecut seara de sâmbătă luând la pas muzeele, galeriile de artă, bibliotecile, chiar și grădinile zoologice. A fost Noaptea Muzeelor, eveniment ajuns la ediția cu numărul 17.

În București au fost deschise 51 de instituții de cultură. Nu și Muzeul Antipa, cel mai căutat în anii trecuți, care acum a pregătit unele surprize online. În schimb, și-a deschis larg porțile pentru vizitatori Primăria Capitalei, pregătind proiecții video și o expoziție cu imagini de demult. În ciuda vremii urâte, bucureștenii au stat cuminți la coadă, cu umbrelele în mână. Conform PRO TV, cozi s-au format și la Arcul de Triumf, pentru expoziția dedicată Casei Regale a României, dar și pentru priveliște.
15.000 de oameni au vizitat Muzeul Astra din Sibiu în decurs de doar câteva ore. Aici s-a organizat un maraton gastronomic, pe ritmuri de muzică populară, s-au servit 1.000 de porții de papricaș, tocană de ceapă cu mămăligă, ciorbă de oaie și multe alte bunătăți.

Și animalele de la Grădina Zoologică din Târgu Mureș s-au bucurat de admiratori până la miezul nopții. Cei de la Muzeul Național al Banatului s-au gândit să îmbine utilul cu plăcutul și să organizeze un maraton de vaccinare. De la ora 15.00 și până târziu în noapte, medicii i-au așteptat pe vizitatori cu seringile pregătite, într-o zonă special amenajată.

baza_2_7.jpg

Muzeul Astra din Sibiu, foarte animat
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1