Ninsoarea a dat peste cap traficul din Bucureşti. Zeci de garnituri, oprite pe şine

Ultima actualizare:

    Utilajele de dezăpezire nu au făcut faţă
Utilajele de dezăpezire nu au făcut faţă

Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 din Capitală este blocată, vineri, 23 martie, din cauza zăpezii. În ciuda faptului că cei de la RATB au acţionat pentru a asigura accesul pe liniile de tramvai, situaţia nu pare să fie una bună, iar mijloacele de transport în comun se mişcă cu încetinitorul sau rămân blocate.

RATB a transmis un comunicat în care menţionează numărul de utiliaje şi de angajaţi care participă la operaţiunea de fluidizare a traficului. Din nefericire, rezultatele îmtârzie să se vadă.


    Tramvaiul 41 a rămas blocat în zona Caşin
Tramvaiul 41 a rămas blocat în zona Caşin

 ”RATB a acționat şi acţionează în continuare cu soluții anti-înghețpentru asigurarea accesului pe liniile de tramvai, la macazuri, precum și la refugiile de tramvai. Pentru îndepărtarea zăpezii de pe refugii au fost angrenați 353 salariați. Totodată, au fost mobilizate echipele pentru verificarea și menținerea în stare de funcțiune a rețelelor de contact pentrutramvaie și troleibuze. RATB a acționat cu 22 de utilaje de deszăpezire și 44 de angajați, fiind pregătită să intervină pentru înlăturarea efectelor vremii nefavorabile cu 1.131 salariați, 207 vehicule și utilaje, precum și cu rezerve suficiente de sare, nisip și soluții anti-îngheț.”, se arată în comunicatul transmis de RATB. Zeci de garnituri au fost oprite pe şine. 


    Oamenii au îngheţat, în aşteptarea tramvaiului
Oamenii au îngheţat, în aşteptarea tramvaiului

Tramvaiul 41 a rămas blocat în zona Caşin. În mai multe staţii de tramvai oamenii au aşteptat îngheţaţi sosirea mijlocului de transport, expuşi vântului puternic. În anumite staţii, pe asfalt , au fost împrăştiate nisip şi sare pentru a preveni alunecarea călătorilor. 


    Mai multe garnituri au rămas împotmolite în zăpadă
Mai multe garnituri au rămas împotmolite în zăpadă
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net