Ninsoarea a dat peste cap şi orarul curselor aeriene. Aeroportul din Timişoara, blocat

Ultima actualizare:

    Zborurile au întârzieri considerabile din cauza vremii nefavorabileFoto:Click!
Zborurile au întârzieri considerabile din cauza vremii nefavorabileFoto:Click!

Viscolul puternic şi ninsoarea abundentă creează mari probleme şi în aeroporturi. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, pe Aeroportul "Henri Coandă", determinate de necesitatea degivrării aeronavelor şi de operaţiunile de deszăpezire, iar aeroportul din Timişoara este blocat. O cursa Bucureşti-Roma care trebuia sa plece de pe Aeroportul Otopeni a fost anulată, informează Antena 3.

UPDATE 12.06: Pe aeroporul din Timişoara, chiar dacă stratul de zăpada nu are mai mult de 10 centimetri, nouă curse aeriene au avut probleme din cauza vântului deosebit de puternic, conform digi24.ro.

Două curse care ar fi trebuit să sosească de la Bucureşti şi de la Londra, precum şi patru zboruri, cu destinaţiile Bucureşti şi Bergamo, au fost anulate.

Totodată, cursa de la Dortmund are întârziere de trei ore.

Până la ora 13.00, Timişoara este sub cod galben de vânt puternic.

Potrivit comunicatului companiei, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti (AIHCB) şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu" (AIBB AV), traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare abundentă şi vânt cu rafale care transportă zăpada la sol.

Unele zboruri pot înregistra întârzieri care, în general, sunt cuprinse între 30 şi 120 de minute, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor şi de operaţiunile de deszăpezire. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, compania Wizz Air a anulat cursa 3141/3142 Bucureşti – Roma – Bucureşti, iar compania Tarom a anulat cursa 601/602 Bucureşti – Timişoara – Bucureşti. 

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net