Ninge în mai multe județe din țară! Restricții de trafic anunțate

Ultima actualizare:

    Centrul Infotrafic anunţă, duminică dimineaţă, ninsoare slabă în mai multe județeFoto: Pixabay
Centrul Infotrafic anunţă, duminică dimineaţă, ninsoare slabă în mai multe județeFoto: Pixabay

Iarna se întoarce pe ultima sută de metri! Centrul Infotrafic anunţă, duminică dimineaţă (14 februarie), ninsoare slabă pe mai multe artere din judeţele Bihor, Alba, Maramureş, Satu Mare, Mureş, Iaşi şi Suceava, traficul rutier nefiind afectat. În judeţul Botoşani au fost ridicate restricţiole de tonaj de pe DN 29, DN 29 A şi DN 24 C.

UPDATE: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 08:00, a fost ridicată restricţia de tonaj pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone care tranzitează cele trei artere rutiere din judeţul Botoşani, respectiv DN29 Săveni – Manoleasa, DN 29A Darabani – Rădăuţi-Prut şi DN 24C Ştefăneşti – Româneşti”, a transmis Infotrafic. 

 ”Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă, să adapteze în permanenţă viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte”, a transmis Infotrafic. 

 Din cauza viscolului din ultimele zile, este în continuare instituită restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone care tranzitează trei artere rutiere din judeţul Botoşani, respectiv DN 29 Săveni – Manoleasa, DN 29A Darabani – Rădăuţi-Prut şi DN 24C Ştefăneşti – Româneşti.

 La ora 07.00, nu sunt anunţate alte drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net