Ninge abundent și e viscol. Anunțul CFR despre cum se circulă pe calea ferată

Ultima actualizare:

    Trenurile circulă în condiții de iarnă, iar unele înregistrează întârzieri la sosire
Trenurile circulă în condiții de iarnă, iar unele înregistrează întârzieri la sosire

A nins abundent și a fost viscol peste noapte și în această dimineață în majoritatea zonelor țării. Astfel că traficul feroviar se desfășoară în condiții de iarnă, iar unele trenuri au înregistrat întârzieri.

Chiar dacă a nins toată noaptea, muncitorii de la CFR Infrastructură au reușit să curețe calea ferată. Traficul feroviar este deschis la această oră pe toate liniile, însă circulaţia trenurilor este adaptată la condiţiile meteo nefavorabile: ninsoare abundentă și pe alocuri viscolită.

Potrivit celor de la CFR, un număr redus de trenuri înreagistrează la această oră întârzieri la sosire. Pe raza regionalelor CF București, Craiova, Timișoara, Iași și Galați sunt activate comandamentele locale, în stațiile mari, și personalul feroviar acționează și intervine pentru ca circulația feroviară să se desfășoare continuu și în siguranță.

”Menționăm că în această perioadă, angajaţii companiei CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare, verifică permanent starea infrastructurii pe toate secţiile de cale ferată, iar pe segmentele unde situația o impune se va intervi cu personal de specialitate şi utilaje pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice”, au transmis reprezentanții CFR. 

Nu plecați la drum fără să vă informați la CFR!

Pasagerii sunt rugați ca înainte de a pleca la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitate pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

De asemenea, aceștia se pot informa cu privire la ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct link-ul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/40....

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net