Nicolae Ciucă: „Ţara noastră trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă”

ciuca.jpg

Premierul desemnat al României
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, a transmis, joi, că România „trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă”.

„Ţara noastră trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă. De aceea, chem toţi actorii politici responsabili să susţină formarea guvernului şi să ne sprijine pentru a depăşi cât mai curând criza medicală şi pe cea economică”, a scris, joi, pe Facebook, premierul desemnat, Nicolae Ciucă.  

Potrivit acestuia, România are nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a trece cât mai bine şi mai repede dincolo de acest val al pandemiei şi de iarna care urmează. 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat oficial joi nominalizarea actualului ministru al Apărării Nicolae Ciucă, propus de PNL, pentru funcţia de premier.  

Nicolae Ciucă, prezent şi el la Palatul Cotrceni, a declarat că va negocia cu toate forţele responsabile pentru a alcătui Guvernul într-un timp foarte scurt.  

Şeful statului a semnat ulterior decretul privind desemnarea lui Nicolae Ciucă în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5