Nicolae Bănicioiu îşi dă demisia şi merge în partidul lui Victor Ponta

Ultima actualizare:

    Deputatul Nicolae Bănicioiu părăsește PSD și i se alătură formațiunii politice a lui Victor PontaFOTO: adevarul.ro
Deputatul Nicolae Bănicioiu părăsește PSD și i se alătură formațiunii politice a lui Victor PontaFOTO: adevarul.ro

Fostul ministru Nicolae Bănicioiu a anunțat astăzi, 25 mai, că își va da demisia din PSD, adăugând că va pleca la Pro România, partid condus de Victor Ponta. El nu a ezitat să critice conducerea PSD, spunând că nu se mai regăsește în partid.

PSD mai pierde un deputat. Fostul ministrul al sănătății, deputatul Nicolae Bănicioiu (39 ani), a anunțat astăzi că se va alătura formațiunii politice a lui Victor Ponta.

„Am luat decizia de a fi alături de colegii mei din guvernarea Ponta, guvernare în care am făcut multe lucruri bune, cu care am câștigat alegerile în 2012. Supărarea mea față de conducerea partidului este cunoscută, lipsa de consecvență și de deprofesionalizare continuă. Nu mai pot fi părtaș la toate aceste lucruri. Stânga românească trebuie să rămână reprezentată de oameni profesioniști. Ce se întâmplă acum în partid nu mai are nicio legătură cu PSD. E doar o mică grupare de la PDL, care a pus mâna pe putere. Nu ăsta este partidul în care am intrat și în care am crescut. Liviu Dragnea trebuie să înțeleagă că trebuie să termine cu ipocrizia. Suntem foarte mulți nemulțumiți”, a spus Bănicioiu, citat de adevarul.ro.

Nicolae Bănicioiu este al 5-lea PSD-ist care trece la Pro România, după Cătălin Nechifor, Gabriela Podaşcă, Mircea Titus Dobre şi Emilia Meiroşu, scrie adevarul.ro.

Cine este Nicolae Bănicioiu

Absolvent al UNiversități de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din Capitală, Nicolae Bănicioiu a fost unul dintre cei mai tineri parlamentari. Avea 25 de ani când a fost ales deputat, pe listele PSD. Este parlamentar de patru mandate, 2004-2008, 2008-2012, 2012-2016 și 2016 până acum.

A fost ministru al tineretului și ministrul al sănătății. A demisionat după tragedia din Clubul Colectiv.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net