Nici cu 50 de bani nu-și lasă mașina în parcarea Străulești

Ultima actualizare:

    Parcarea Străuleşti stă goală
Parcarea Străuleşti stă goală

Ne plângem că nu avem parcări, dar atunci când se construiesc nu le folosim. Parcarea de la Străuleşti, aflată la marginea Capitalei, stă goală. Nimeni nu-şi lasă maşina aici, deşi preţul a fost redus la 50 de bani pe oră.

Pe 12 noiembrie 2018, Terminalul Multimodal Străuleşti a fost inaugurat de către şefii Metrorex. Acesta are o parcare subterană, dar şi conexiune cu metroul şi reţeaua de autobuze, tramvaie şi taxi. A fost gândită tocmai pentru ca aceia care locuiesc în Mogoşoaia sau Buftea să-şi lase maşina aici şi să-şi contine drumul până la serviciu cu mijloacele de transport în comun ca să nu mai blocheze Capitala.

Şoferii care-şi continuă  drumul cu metroul îşi  lasă maşinile pe trotuare
Şoferii care-şi continuă drumul cu metroul îşi lasă maşinile pe trotuare

De atunci au trecut aproape trei luni şi doar doi-trei şoferi parchează peste zi. Ca să atragă clienţii, pe 30 ianuarie autorităţile au redus la jumătate tariful: de la 1 leu la 50 de bani. Dar iată că nici aşa nu este folosită. Reporterii Click! au fost pe 8 februarie în zonă şi au observat că maşini parcate existau, dar pe trotuarele din faţa terminalului. ”Nu dau nici un leu la stat, să ne lase să parcăm gratuit sau pe baza cartelei de metrou”, ne-a spus supărat un şofer. La liber nu se va parca niciodată, spun pe de altă parte cei din conducerea Metrorex, care au explicat că e nevoie să acopere costurile construcţiei. Terminalul multimodal se ridică pe trei etaje şi are în alcătuirea sa un parcaj pentru 660 de autovehicule, sală de aşteptare pentru călători şi autogară cu 11 locuri de parcare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net