NEWS ALERT! O camionetă cu 20 de muncitori a căzut într-o prăpastie în Gorj

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Se duceau la cules de fructe de pădure, dar au ajuns într-o râpă. Un camion plin cu aproximativ 20 de muncitori a derapat de pe şosea şi a căzut în prăpastie adâncă de 40 de metri. Din fericire, nici o persoană nu a decedat.

UPDATE. 10.30

19 persoane cu vârste cuprinse între 13 şi 67 de ani au fost rănite. Nouă ambulanţe au intervenit la locul accidentului şi au transportat răniţii la Spitalul Orăşenesc Baia de Aramă şi la cel din Târgu Jiu. Trei dintre răniţi, printre care o fetiţă de 13 ani, se aflau în stare foarte gravă şi au fost duşi la un spital din Bucureşti cu două elicoptere SMURD.

Camioneta a ieşit de pe drum, în curbă,  şi a ajuns în râpă, într-o zonă greu accesibilă

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

 “O femeie a fost deja adusă într-o unitate medicală din Capitală, iar un alt pacient a fost transportat la un spital din Timişoara”, a declarat Dan Vâlceau, medic la Ambulanţa Gorg, pentru România Tv. 

Şoferul camionetei a declarat că nu ştie exact numărul persoanelor care se aflau în vehicul în momentul accidentului. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, spune că maşina, veche de peste 20 de ani, nu a mai putut urca o pantă.

În acel moment, vehiculul a luat-o la vale în spate, remorca a căzut în râpă şi a tras şi camioneta după ea. Şansa pasagerilor a fost că vehiculul nu avea viteză.  Alunecarea a fost lină, camioneta s-a oprit în câţiva copaci, care au împiedicat astfel lovirea acesteia de stânci.

Accidentul deosebit de grav a avut loc miercuri dimineaţă, în județul Gorj. Maşina a ieşit de pe drumul de pământ şi a căzut în râpă, în jurul orei 5.40.

Un trecător a observat camioneta căzută în râpă şi a vrut să anunţe la 112. Cum din cauza zonei muntoase, nu exista semnal la telefonul mobil, acesta a fost nevoit să se întoarcă din drum pentru a lua legătura cu atutorităţile.

Şase ambulanţe din Gorj şi trei din Mehedinţi, precum şi un elicopter MAI au ajuns de urgenţă la faţa locului şi au transportat victimele la spitalele din localităţile învecinate.

Lipsa semnalului la telefoanele mobile face comunicarea foarte dificilă. Nici rudele răniţilor nu pot lua legătura cu aceştia.

Muncitorii se îndreptau spre Cerna Sat, la cules de afine. Zona este una dintre cele mai greu accesibile localităţi ale judeţului Gorj.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net