Nervii îl vor costa scump pe un bucureştean care a bătut şi jefuit un taximetrist în Poiana Braşov

Ultima actualizare:

    Tânărul a fost deranjat de tariful cerut de taximetrist pentru cursă
Tânărul a fost deranjat de tariful cerut de taximetrist pentru cursă

Un bucureştean de 29 de ani, care venise în weekend la Poiana Braşov, este cercetat penal pentru furt calificat şi lovire, după ce a bătut un taximetrist în maşina căruia se urcase, apoi i-a furat autoturismul, pe care l-a abandonat la câţiva kilometri distanţă.

Bărbatul a petrecut în Braşov, duminică seară până spre dimineaţă, iar apoi a luat un taxi pentru a-l duce până la hotelul din Poiana Braşov unde era cazat împreună cu prietana sa. Pe drum, însă, s-a luat la ceartă cu taximetristul, nemulţumit de tariful propus, scrie Adevărul."Bărbatul i-a aplicat taximetristului mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei, moment în care victima s-a speriat şi a coborât din autoturism. Tânărul a luat maşina taximetristului, pe care a abandonat-o la o distanţă de circa trei kilometri", a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, comisar-şef Liviu Naghi.

Bucureşteanul şi iubita lui au luat apoi un mijloc de transport în comun şi şi-au continuat drumul spre Poiana Braşov. Taximetristul a anunţat Poliţia prin 112, iar bucureşteanul a fost prins, fiind cercetat în libertate pentru lovire şi furt calificat.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net