Nelu Tătaru spune că a fost la ziua premierului Ludovic Orban doar în trecere

Ultima actualizare:

    Cum ar fi arătat "ședința" din biroul lui Ludovic Orban cu manele și dedicații
Cum ar fi arătat "ședința" din biroul lui Ludovic Orban cu manele și dedicații

Ministrul Sănătății recunoaște că a fost și el la ziua premierului Ludovic Orban, însă doar în trecere. Întrebarea i-a fost adresată la postul național de televiziune, în contextul scandalului iscat de o fotografie făcută cu această ocazie, în care îl arăta pe premier fără mască, fumând și înconjurat de câțiva membri ai guvernului.

Ministrul Sănătăţii a confirmat marţi seară că a fost la ziua premierului Ludovic Orban, însă numai la început. Nelu Tătaru a menționat că a fost „un moment regretabil, la ziua unei persoane, într-un context în care cineva încearcă să şteargă nişte realizări”, transmite Digi 24.

„Am fost la început, l-am felicitat pe premier, nu am stat prea mult, am plecat. Găsesc că este un moment regretabil, la ziua unei persoane, într-un context în care cineva încearcă să şteargă nişte realizări. Nu sunt nici fumător, nici băutor”, a declarat Nelu Tătaru, la TVR.

Referitor la viciul premierului, Tătaru a spus: „Este un obicei al fiecăruia dintre noi, un mod de viaţă pe care ni-l alegem şi suntem responsabili. Ca medici, interzicem fumatul, interzicem alcoolul, bem doi litri de apă pe zi, nu facem exces de sare şi zahăr. Este un context în care domnul prim-ministru Ludovic Orban şi-a asumat ieşirile, şi-a plătit amenda”.

Fotografia a fost distribuită pe Facebook de Cristian Vasilcoiu, fost consilier al Liei Olguța Vasilescu, de Rodica Nassar, fost deputat PSD, dar și de fostul vicepreşedinte PSD Eugen Teodorovici. În imagine apar Lucian Bode, ministrul transporturilor, cu două pahare de șampanie în față, Raluca Turcan, vicepremier în guvernul Orban, premierul Ludovic Orban, care fumează și care are un pahar de bere în față, Virgil Popescu, ministrul economiei, cu un pahar de whiskey în mână și Bogdan Aurescu, ministrul de externe, care fumează un trabuc. Cu mănuși. E de remarcat că au avut grijă să nu lipsească gheața pentru whisky, frapiera fiind poziționată în dreptul ministrului Bode. Demnitarii încalcă mai multe reguli:  fumează în spaţiu închis, consumă alcool în instituţii publice, nu respectă distanţarea socială şi nici nu poartă mască. 

Citește și. 

A apărut o nouă fotografie cu Ludovic Orban, cu țigara la serviciu. Pe 31 mai e Ziua Mondială fără Tutun

Cine ar fi făcut poza cu șprițul din biroul lui Orban. Când a avut loc cheful şi cine sunt persoanele care nu apar în imagine

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net