Nelu Tătaru: ”Pregătim noi măsuri de relaxare de la 1 iulie. Sper ca evoluția cazurilor să ne permită”

Ultima actualizare:

    Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, spune că autoritățile discută despre noi măsuri de relaxare, începând de săptămâna viitoareFoto: RFIRomânia
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, spune că autoritățile discută despre noi măsuri de relaxare, începând de săptămâna viitoareFoto: RFIRomânia

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat astăzi, 25 iunie, faptul că autoritățile pregătesc noi măsuri de relaxare de la 1 iulie. ”Sper ca evoluția cazurilor să ne permită”, a transmis acesta.

Ne așteaptă a treia fază a măsurilor de relaxare! De la 1 iulie, ar putea fi implementate noi reglementări care să ne permită să revenim la viața de dinainte de pandemie.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că măsurile vor fi luate în funcție de numărul de îmbolnăviri.

”Pregătim noi măsuri de relaxare de la 1 iulie. Sper ca evoluția cazurilor să ne permită. Cifrele ne îndeamnă la precauție. Nu avem un virus stabil. A suferit mutații și avem mai multe tulpini, fenotipuri. Avem peste 180 de pacienți la ATI și astăzi vom avea un număr crescut de cazuri. Ne gândim la restricții punctuale, la nivel de teritoriu, de focar”, a declarat demnitarul.

Acesta a punctat faptul că autoritățile gestionează această creștere datorată relaxărilor și ultimelor weekend-uri, când românii au plecat la mare și la munte.

460 de noi cazuri de coronavirus, în 24 de ore

Ultimele date arată că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 460 de noi cazuri de îmbolnăviri și 10 persoane au murit: 7 bărbați și 3 femei.

Totodată, la ATI sunt 199 de pacienți.Pe terioriul României, au fost confirmate până acum 25.286 de cazuri, dintre care 17.906 au fost declarate vindecate.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/noi-masuri-de-relaxare-din-15-iunie-ce-avem-voi-sa-facem-incepand-de-luni

http://Nu abuzaţi de libertate! Fiți cu băgare de seamă în sălile de fitness și mall-uri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net