Nelu Iordache, săltat de DIICOT

Ultima actualizare:

    Nelu Iordache a fost adus azi la DIICOT cu mascații
Nelu Iordache a fost adus azi la DIICOT cu mascații

Nelu Iordache, fostul patron al Romstrade, s-a trezit azi dimineață cu mascații. A fost săltat și dus la audieri într-un dosar legat de evaziune fiscală, spălare de bani şi înşelăciune, cu un prejudiciu de peste 13 milioane de lei.

Omul de afaceri Nelu Iordache are un nou dosar pe numele lui. De acestă dată, este suspectat că a implicat firma Romstrade, a cărui patron a fost timp de mai mulți ani, într-o rețea mai mare de evaziune fiscala, înșelăciune și spălare de bani, din care făceau parte mai multe societăți comerciale care aveau activități în zona de construcții.

”Începând cu 2011, firma City Cons Sel, prin diferite persoane, cumpăra de la persoane vătămate cantități mari de piatră sau alte bunuri introducând la plată file de CEC fără acoperire. Mărfurile și serviciile astfel achiziționate erau livrate către diverși beneficiari, în special către Impressa Pizzarotti și Romstrade, prin intermediul altor două firme, la prețuri mult mai mici decât cele de achiziție. Prejudiciul este de 13.130.977 lei” , anunță reprezentanții DIICOT.

Astfel, azi dimineață au avut loc 37 de percheziții în Capitală, Ilfov, Pitești, Galați, Călărași, Giurgiu, 34 de suspecți fiind aduși la audieri. Printre ei se află și Nelu Iordache.

”E ceva din 2011. Am fost martor citat din dosar, e o chestiune veche, sunt cumpărător final, nu m-am ocupat de achiziția de marfă,” a declarat omul de afaceri la ieșirea din casă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net