Negocierile între ANAF şi Antene: clădirile sunt scoase la licitaţie

Ultima actualizare:

    ANAF scoate la licitație clădirile Intact
ANAF scoate la licitație clădirile Intact

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a precizat, vineri, că va scoate la licitație bunurile confiscate în dosarul ICA, inclusiv clădirile Intact. De asemenea, conducerea ANAF a avut o întâlnire cu reprezentanții Antena TV Group la sediul instituției, vineri la amiază, în timp mitingului de susţinere a trustului Intact, organizat de jurnaliştii Antenei 1 și Antenei 3.

Negocierile dintre ANAF şi trustul Antena Group au ajuns la final. În cadrul întâlnirii, conducerea ANAF le-a prezentat reprezentanților televiziunii stadiul în care se află procedura de valorificare a imobilor care au trecut în posesia statului, după condamnarea lui Dan Voiculescu în dosarul ICA, scrie Digi24. 

„Conducerea ANAF a răspuns solicitării făcute de reprezentanții Antena TV Group SA și a avut o întâlnire la sediul instituției. În cadrul discuției, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentinței definitive nr.888 pronunțate de Curtea de Apel București în data de 08.08.2014 și continuarea procesului de validare a executării acesteia. În conformitate cu OG. 14/2007 și în cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va începe demersurile pentru scoaterea la licitație a bunurilor confiscate”, se arată în comunicatul Fiscului. 

Luni (15 februarie), executorii fiscali ai Fiscului s-au prezentat la sediul televiziunilor din grupul Intact pentru a le înmâna notificarea de evacuare. Trustul Antena a avut un termen de 5 zile să evacueze clădirile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net