Negocierile între ANAF şi Antene: clădirile sunt scoase la licitaţie

cladiri-antena-group.jpg

ANAF scoate la licitație clădirile Intact

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a precizat, vineri, că va scoate la licitație bunurile confiscate în dosarul ICA, inclusiv clădirile Intact. De asemenea, conducerea ANAF a avut o întâlnire cu reprezentanții Antena TV Group la sediul instituției, vineri la amiază, în timp mitingului de susţinere a trustului Intact, organizat de jurnaliştii Antenei 1 și Antenei 3.

Negocierile dintre ANAF şi trustul Antena Group au ajuns la final. În cadrul întâlnirii, conducerea ANAF le-a prezentat reprezentanților televiziunii stadiul în care se află procedura de valorificare a imobilor care au trecut în posesia statului, după condamnarea lui Dan Voiculescu în dosarul ICA, scrie Digi24. 

„Conducerea ANAF a răspuns solicitării făcute de reprezentanții Antena TV Group SA și a avut o întâlnire la sediul instituției. În cadrul discuției, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentinței definitive nr.888 pronunțate de Curtea de Apel București în data de 08.08.2014 și continuarea procesului de validare a executării acesteia. În conformitate cu OG. 14/2007 și în cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va începe demersurile pentru scoaterea la licitație a bunurilor confiscate”, se arată în comunicatul Fiscului. 

Luni (15 februarie), executorii fiscali ai Fiscului s-au prezentat la sediul televiziunilor din grupul Intact pentru a le înmâna notificarea de evacuare. Trustul Antena a avut un termen de 5 zile să evacueze clădirile.

Loading...

Citește și

 • miting antene

  Jurnaliștii Antenei 1 și Antenei 3 au organizat vineri (19 februarie), începând cu ora 15:00, un miting de susținere a trustului Intact în Piața Constituției. Vedetele Antenelor au avut așteptări mari de la eveniment, sperând la mii de participanți și la o adevărată și sinceră „întâlnire cu telespectatorii”.

 • mihai gadea

  Mai sunt doar trei zile până la evacuarea de către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a sediilor Antena 3 și Antena 1. Jurnaliștii trustului de televiziune Intact fac apel la telespectatorii lor să înceapă o campanie de solidaritate.

 • mihai gadea

  Zi neagră pentru conducerea posturilor Antena 1 şi Antena 3. Gelu Diaconu, fostul şef al ANAF, a dispus emiterea unei somaţii de evacuare a Antenei 3 şi a celorlalte firme care au sediul în clădirile confiscate de la Dan Voiculescu, precum şi instituirea de popriri pe conturile lui Mihai Gâdea, Daniel Constantin, Camelia şi Corina Voiculescu, toţi având datorii la Dan Voiculescu.

 • mihai gadea

  O furtună aprigă, cu punctul de plecare în sediul Antenelor a tulburat atmosfera primăvăratică din mijlocul acestui februarie neobișnuit de cald. La un an și jumătate după ce instanța a hotărât confiscarea sediilor în care funcționează Antena 1 și Antena 3, Fiscul a trimis luni, 15 februarie, o notificare de evacuare în termen de cinci zile. Drept urmare, ”Sinteza zilei” s-a mutat pe toate cananele trustului Intact, iar Mihai Gâdea a susținut cauza Antenelor. ”Impresia mea este că avem de-a face cu o executare silită”, a spus directorul Antena 3. Care este adevărul?