Negocierile au luat sfârșit! PRO TV rămâne în rețelele Telekom și NextGen

Ultima actualizare:

    Compania Telekom Romania a anunţat joi că va continua să difuzeze canalele PRO TV începând cu 1 martie
Compania Telekom Romania a anunţat joi că va continua să difuzeze canalele PRO TV începând cu 1 martie

Telekom România a anunțat joi că va continua să difuzeze canalele PRO TV începând cu 1 martie. Pe 22 februarie, postul a precizat că urmează să expire contractul de retransmisie .

„Telekom Romania anunţă că Telekom şi NextGen vor continua să difuzeze canalele Pro TV, începând cu 1 martie. În cadrul discuţiilor, Telekom Romania a explorat toate opţiunile de a pastra canalele TV în grilă,” a anunțat Telekom, potrivit paginademedia.ro. Anunțul a fost făcut cu două ore înainte de expirarea contractului.

Reprezentanții Telekom, surprinși de anunțul făcut de PRO TV

 „Vă informăm că în data de 28 februarie contractele de retransmisie ale PRO TV cu Telekom Romania Communications S.A. şi NextGen Communications SRL vor expira. În pofida ofertelor PRO TV, Telekom şi NextGen nu au agreat un nou contract. Toate celelalte reţele vor continua să difuzeze canalele PRO TV. PRO TV oferă în continuare canalele sale către Telekom şi NextGen şi depune toate eforturile astfel încât abonaţii acestora să poată urmări noile sezoane ale emisiunilor sale precum Românii au Talent, dar şi lansările producţiilor VLAD şi Cântă acum cu mine, a anunțat PRO TV în urmă cu o săptămâna. 

Contactați joi (28 februarie) de Click!, pentru un punct de vedere cu privire la negocierea cu Telekom și NextGen, reprezentanții PRO TV nu au oferit un răspuns. 

„Suntem surprinşi de anunţul făcut de Pro Tv. Discuţiile cu grupul media sunt în derulare şi negocierile cu acesta sunt purtate in beneficiul clienţilor noştri, in condiţiile in care Pro TV vizează o creştere semnificativă a pretului”, au declarat reprezentații Telekom pentru paginademedia.ro.

image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net