Neculai Onțanu, la un pas să scape de arest

Ultima actualizare:

    Neculai Onțanu se află în arest preventiv din 23 martie
Neculai Onțanu se află în arest preventiv din 23 martie

Fostul edil al sectorului 2, Neculai Onțanu, ar putea scăpa de arestul preventiv. Curtea de Apel București a dispus în primă instanță liberarea aestuia, însă procurorii DNA pot face recurs. Onțanu e cercetat penal fiindcă ar fi luat mită un teren de 1.500 de metri pătraţi, în valoare de 4,2 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea mai multor terenuri din scetorul 2.

Neculai Onțanu este la un pas de liberarea din arest, după ce Curtea de Apel București a dat o decizie care îi convine. Fostul primar ar putea fi cercetat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, dacă instanța va menține decizia și după contestația procurorilor. Aceeași hotărâre a luat Curtea și în privința lui Toma Șutru, fost secretar al Primăriei sectorului 2, și în cazul avocatei Loredana Claudia Radu, cercetați în același dosar, potrivit news.ro.

Fostul primar al Sectorului 2 este acuzat că a luat mită un teren de 1.500 de metri pătraţi, în valoare de 4,2 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea mai multor terenuri din sector. Suprafețele retrocedate însumează 83.500 de metri pătraţi, iar beneficiarul acestora a fost cel care i-a denunțat pe inculpați. Neculai Onțanu a fost arestat preventiv la 23 martie 2016.

Fosta avocată Loredana Radu este suspectată că a intermediat primirea terenului de către Onţanu, cumpărându-l alături de o altă persoană la un preţ mult redus. Anchetatorii spun că o parte din terenul primit de Onțanu a ajuns la Gabriel Oprea, pe care acesta și-a ridicat o clădire.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net