Ne pregătim să dăm cea de-a 17-a maşină

c18-foto-1.jpg

În mai 2018, Constantin Ungureanu a câştigat un Peugeot 308

Eşti pregătit? Cel mai iubit concurs din presă se întoarce cu mii de premii şi un super autoturism, despre care vei citi mai mult în ediţiile următoare ale ziarului tău preferat. În ultimii cinci ani, 16 români norocoşi au plecat acasă cu maşinile de la Click!MANIA. Tu poţi fi al şaptesprezecelea!

Ţi-am promis o vară plină de surprize şi ne ţinem de cuvânt. Vineri, 8 iunie, începe nebunia. Click!MANIA pune la bătaie peste 4.000 de premii şi un autoturism Dacia Sandero Stepway. Click! a dat în total 16 maşini, iar azi îi amintim doar pe câţiva dintre norocoşii care au în garaj câte un autoturism nou-nouţ.

c27-actu-foto-1.jpg

Rareş Emil Şoancă a câştigat o Dacia Duster în martie 2018

Bucureşteanul Constantin Ungureanu a plecat acasă luna trecută cu un Peugeot 308. Tot anul acesta, în martie, clujeanul Emil Şoancă a câştigat o Dacia Duster. În octombrie 2017, Marius Stoica a nimerit lozul care i-a adus o Dacia Logan, iar Constantin Sărdaru s-a ales cu un Peugeot 308. 

Tot în 2017 au câştigat câte o maşină şi ilfoveanca Aura Todirică, care a descoperit lozul cu Dacia Logan, iar vâlceanul Gheorghe Guşoi conduce un superb Opel Corsa.

În aprilie 2015, una dintre maşinile oferite de Click! a ajuns la Paula Bölöni. Braşoveanca s-a ales cu un autoturism Honda Civic, iar trei luni mai târziu, Constantin Lazăr din Ialomiţa a câştigat cu ziarul preferat un Hyundai i20.

În aprilie 2014, Bianca Zamfira a câştigat maşina visurilor ei, un superb Citroën C-Elysée. Următorul norocos poţi fi chiar tu!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1