«Ne omoară zgomotul de pe pod!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şoferii sunt în culmea fericirii. De când s-a deschis Pasajul Basarab, aceştia ajung din Drumul Taberei pe Şos. Nicolae Titulescu în doar câteva minute. În schimb, cei care locuiesc la doar 15-20 de metri de uriaşa construcţie blesteamă ziua în care s-a pus piatra de temelie.

De cinci ani, de când au început lucrările la Basarab, locuitorii din zonă nu mai au linişte. În timpul construcţiei, adormeau şi se trezeau în zgomote infernale de picamăre, aparate de sudură, bubuituri de ciocane şi strigăte ale muncitorilor.

Acum, după ce s-a dat drumul la circulaţie, au o altă problemă: maşinile şi tramvaiele care trec la mai puţin de 20 de metri distanţă de geamurile lor.

Aceasta este distanţa dintre pod şi bloc

simeon stalpnicul png

„E groaznic. Ne omoară zgomotul infernal de pe pod. Trec maşini şi tramvaie într-o veselie. Panourile fonoabsorbante le-au pus, probabil, ca să nu ajungă vreunul cu maşina în balconul meu, pentru că nu au nici o utilitate. Nu mai vorbesc de praf, spăl geamurile în fiecare săptămână, iar seara trag jaluzelele pentru că şoferii se uită în casă ca la cinema. E neplăcut. Am ajuns în casa mea să nu mai fiu singură", se plânge Marina Suzana, care locuieşte la etajul 2 al unui bloc de pe Şos. Titulescu, prin faţa căruia e construit podul.

O altă problemă a locatarilor: luminile puternice de pe pasaj, care stau aprinse întreaga noapte. Ca să le mai îndulcească amarul, autorităţile le-au promis că le fac parcare chiar sub pod.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net