Ne lovește din nou canicula! Prognoza meteo pentru perioada 19 – 31 august

plaja-mare-concediu-vacanta.jpg

În următoarele zile va fi foarte cald din pricina valului de aer fierbinte care a urcat din nordul Africii
În următoarele zile va fi foarte cald din pricina valului de aer fierbinte care a urcat din nordul Africii
FOTO: Click!
Citeste tot despre: 

Avem o vară fierbinte. Meteorologii ANM ne anunță că vom fi loviți, din nou, de caniculă. Uite cum va fi vremea în perioada 19 – 31 august, pe regiuni!

Miercuri, 21 august, temperaturile vor urca din nou la peste 35 de grade în sudul țării, spun meteorologii ANM, care au publicat o prognoză pe următoarele două săptămâni.

Ne lovește din nou canicula

În următoarele zile va fi foarte cald din pricina valului de aer fierbinte care a urcat din nordul Africii. În sud, ziua sunt prognozate valori de peste 35 de grade măsurate la umbră, iar nopțile vor fi tropicale, cu peste 20 de grade.

Vremea în Banat și Crișana

Temperaturi în jur de 35 de grade până pe 21 august, apoi vor mai coborî puțin, la 29 31 de grade, până la începutul lunii septembrie. Sunt posibile ploi slabe în perioada 24 – 28 august.

Vremea în Transilvania

În jur de 33 de grade, pe 21 august. După această dată, valorile vor coborî la 28 de grade. Ploi, în general slabe cantitativ, vor fi posibile în perioada 25 – 29 august.

Vremea în Maramureș

În jur de 33 de grade, până pe 21 august, apoi în jur de 28 de grade până la sfârșitul lunii. Vor fi posibile ploi slabe în perioada 25 – 29 august.

Vremea în Moldova

Va fi cald, cu temperaturi în jur de 28 - 33 de grade, iar la sfârșitul lunii august sunt prognpozate 27 – 29 de grade. Vor fi posibile ploi slabe în perioada 25 – 29 august.

Vremea pe Litoral și în Dobrogea

Zilele acestea sunt prognozate în jur de 32 de grade, iar după 29 august vor fi spre 28 de grade. Sunt puține șanse de ploaie în următoarele două săptămâni.

Vremea în Muntenia și Muntenia

Până pe 22 august, va fi caniculă, adică peste 35 de grade. După 22 august, treptat, temperaturile vor coborî ușor la 30 de grade. Probabilitatea de apariție a ploilor este redusă până la sfârșitul lunii august.

Vremea la munte

Temperaturile vor fi în creștere, până la 23 de grade, iar după 29 august vor coborî la circa 18 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor, mai ales averse, posibil însoțite de descărcări electrice va fi mai ridicată în intervalul 24 - 29 august.

Citește și

Dacă nu mai poţi de cald, îngheaţă-ţi pijamaua! 12 trucuri inedite pentu a face faţă caniculei

Căldura a devenit greu de suportat! Iată 4 măsuri care îţi salvează viaţa pe caniculă

Loading...

Citește și

  • Vara 2019 va aduce fenomene meteo extreme în mare parte din Europa, astfel că scenariul de vara trecută pare că se repetă

    Ne-am săturat de ploi și ne pregătim de concedii. Cum va fi vara 2019? Iată prognoza meteo pentru 3 luni, realizată de specialiștii Accuweather!

  • Epuizarea de căldură apare atunci când temperatura generală a corpului depăşeşte 37 de grade Celsius. Simptomele specifice acesteia sunt cefalee, greaţă, vărsături, ameţeli, tahicardie, dureri musculare, oboseală şi scăderea tensiunii arteriale. Însă ce se întâmplă cu adevărat în corpul nostru atunci când suntem expuşi la caniculă? Iată ce spun oamenii de ştiinţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1