Nașa Gabriela Firea face furori la slujbele de botez

Ultima actualizare:

    Foto: Facebook/Gabriela Firea
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, botează copii pe bandă rulantă. Duminică, cuplul Firea-Pandele a botezat un băiețel cu nume de Oscar. Cei doi au ținut morțiș să arate tuturor ce mândri sunt de asta.

Gabriela Firea are o slăbiciune pentru copii și nu refuză niciodată propunerea de a deveni nașă de botez. Duminică, primărița Bucureștiului și soțul ei, edilul orașului Voluntari Florentin Pandele, au devenit părinți spirituali pentru un băiețel. George Oscar e numele lui, iar nașii l-au sorbit din priviri pe toată durata slujbei. „Fiecare slujbă a Sfântului Botez este o Binecuvântare! Să ne trăiești sănătos și fericit, micuțule finuț George Oscar! Să-i bucuri pe părinții Rebeca și Ivan întreaga viață și să aduci clipe de fericire bunicilor, străbunicilor, întregii familii”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Nu e prima dată când Firea și Pandele sunt nași de botez. În februarie 2017, cei doi au botezat-o pe Maria-Simona. La slujbă, Firea a purtat o ie românească, pentru a se asorta cu finuța ei, care a fost îmbrăcată în costum popular.


    Cuplul Firea-Pandele și finuța Maria-Simona. Foto: Facebook/Gabriela Firea
Cuplul Firea-Pandele și finuța Maria-Simona. Foto: Facebook/Gabriela Firea

Februarie 2015. Deși era însărcinată în luna a șasea cu Zian Mihail, cel de-al doilea ei copil cu Florentin Pandele, Gabriela Firea a botezat o fetiță care i-a primit numele. „Cea mai mică fină a noastră, Maria Gabriela, a primit azi taina Sfântului Botez, la Biserica Sfântul Silvestru, unde ani de-a rândul a slujit cu mare har şi iubire de credincioşi Părintele Galeriu”, a scris Gabriela Firea pe pagina ei de socializare.


    Foto: Facebook/Gabriela Firea
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Septembrie 2014. Gemenii au fost la putere în acel an, iar Gabriela Firea a devenit din nou nașă. „Creștinarea micuților frați gemeni Eva Karina Theodora și Eric Robert Gabriel s-a oficiat la bisericuța cu mult har Sfântul Spiridon Vechi. Le dorim să aibă o viață presărată numai cu bucurii și să-i facă fericiți pe părinții, Cristina și Edi, precum și pe bunici”, a anunțat Gabriela Firea.

Aprilie 2012. Însărcinată în luna a noua cu David Petru, primul copil al cuplului de primari, Gabriela Firea nu a lipsit de la creștinarea lui Ștefan Gabriel. De data aceasta, vestea a fost dată mai departe de Florntin Pandele. „L-am crestinat azi pe micuțul Ștefan Gabriel, fiul fratelui Albinuței, la biserica Sfântul Andrei din Voluntari. Mulțumim Părintelui Mircea. Multă sănătate părinților micuțului finuț, Florina și Ionel”, a scris Florentin Pandele pe Facebook.


    Foto: Facebook/Florentin Pandele
Foto: Facebook/Florentin Pandele

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net