Nae Lăzărescu a murit

CLIIMA20131219_0007_1.jpg

Nae Lăzărescu

Actorul Nae Lăzărescu a murit în dimineaţa zilei de 19 decembrie 2013, la 72 de ani, aceeaşi vârstă la care a murit şi Titus Munteanu. în urma unor grave probleme de sănătate.

Nae Lăzărescu ar fi avut probleme la ficat şi se tratează cu medicamente destul de puternice. De altfel, acesta este şi motivul pentru care actorul de comedie a slăbit foarte mult în ultima perioadă, anunţă Romania TV.


În luna iulie a acestui an, Nae Lăzărescu a anunţat că ar putea fi nevoit să ia o pauză de la actorie din cauza unor probleme de sănătate. 

„Am fost la spital, unde mi-au făcut nişte analize. Am lipsit de pe scenă. Eu nu lipsisem niciodată. Eram slăbit. Mi-au zis să beau lichide, să mai las tutunul. Nu mi-au pus restricţii la mâncare. Am nevoie de multă odihnă. Nu-mi făcuse analizele de ani de zile”, declara Nae Lăzărescu, în cadrul unei ediţii a emisiunii „Happy Hour” de la Pro TV, difuzată în iulie.


Actorul s-a limitat, însă, la aceste declaraţii şi a refuzat să dezvăluie diagnosticul pus de medici. Nae Lăzărescu s-a născut pe 8 septembrie 1941.


Este cunoscut în mod special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru. A jucat şi în filme, printre care „Grăbeşte-te încet”, „Şantaj”, „Baloane de curcubeu”, „Căsătorie cu repetiţie” şi „Viraj periculos”. De asemenea, în animaţia „Maşini”, i-a dat voce personajului Clang.

Trupul lui Nae Lăzărescu va fi depus mâine după-amiază la teatrul
Constantin Tănase, iar sâmbătă actorul va fi înmormântat la Focşani.

VIDEO

Loading...