N-a putut să divorţeze că a fost arestat

Ultima actualizare:

    Georgică Cornu trebuia să ajungă joi (11 martie) la proces, dar nu s-a prezentat pentru că procurorii l-au reţinutfotografii: Adevărul / Click!
Georgică Cornu trebuia să ajungă joi (11 martie) la proces, dar nu s-a prezentat pentru că procurorii l-au reţinutfotografii: Adevărul / Click!

De patru ani iubeşte o altă femeie şi tot de atunci se chinuie să devină un bărbat liber. Joi (11 martie), când era obligat să ajungă în faţa judecătorului, Georgică Cornu nu s-a putut prezenta. Se afla după gratii!

În decembrie 2010, şi-a întâlnit pentru prima dată privirea cu Marina Almăşan (48 de ani). Vedeta tv era invitată să prezinte balul caritabil de sfârşit de an pe care Georgică Cornu îl organiza an de an la Timişoara. Au schimbat câteva vorbe, şi-au dat numerele de telefon, iar până la o primă întâlnire nu a mai durat decât o săptămână. De atunci, au devenit nedespărţiţi. Marina a divorţat la doar trei luni după ce a început noua relaţia de amor, însă omul de faceri nu a reuşit nici până acum să pună punct căsniciei cu Oana Cornu (46 de ani).

Doar soţia, Oana Cornu, s-a prezentat ieri la proces
Doar soţia, Oana Cornu, s-a prezentat ieri la proces

Actele au fost depuse în 2011, dar pentru că la mijloc este vorba despre mulţi bani, pe care cei doi îi au de împărţit, lucrurile bat pasul pe loc. „Acum, să află abia la proba cu martori. Şi asta pentru că Georgică a făcut întâmpinare. Joi (11 martie) era obligatoriu să se prezinte la Judecătoria Timişoara, acolo unde are loc procesul de divorţ. A venit avocatul şi a anunţat că a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore. Următorul termen este la 22 aprilie”, au declarat, pentru Click!, apropiaţi de-ai familiei.

În cazul în care „regele asfaltlului” va fi arestat preventiv, e posibil să nu se poată prezenta nici de data asta. El a fost reţinut marţi seară (10 martie), de procurorii DIICOT, fiind acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani, într-un dosar al cărui prejudiciu se ridică la nouă milioane de euro.   

„Georgică e un om sensibil şi bun”

simeon stalpnicul png

„Nu pot spune nimic despre lucruri despre care nu ştiu nimic. Pentru mine, Georgică Cornu rămâne acelaşi prieten devotat, care m-a susţinut acum trei ani, când am traversat cea mai dificilă perioadă a vieţii mele. Un om sensibil, bun, la locul lui, gata oricând să ajute pe oricine are probleme. Restul, afaceri, neveste infidele, adversari politici – astea sunt războaiele lui, pe care, ca un bărbat adevărat ce este, a insistat să le poarte singur. Aşadar, nu vreau să vorbesc despre lucruri de care m-am ţinut departe în tot acest timp. Când o să mă întrebaţi despre anchetarea lui Socaciu, atunci voi avea, cu siguranţă, mai multe de spus. Doar am dormit în acelaşi pat timp de 16 ani!”, a declarat Marina Almăşan, la Kanal D. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net