„Musafiri” importanți în prima zi de școală: Iohannis, Cîțu și Cîmpeanu

iohannis-cimpeanu-scoala.jpg

Președintele Klaus Iohannis și ministrul Sorin Cîmpeanu au vizitat o școală din Prahova
Președintele Klaus Iohannis și ministrul Sorin Cîmpeanu au vizitat o școală din Prahova

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Mai mulți miniștri, în frunte cu premierul și cu președintele Klaus Iohannis, au participat azi, 13 septembrie, la festivitățile de deschidere a noului an școlar.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, împreună cu președintele țării, au fost la Liceul Tehnologic „Carol I” Valea Doftanei din Prahova. Premierul Florin Cîțu și conducerea ISMB au fost la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din București. „Ce bine e să ne întâlnim aici în format fizic! Depinde doar de noi să rămânem aşa tot anul”, a transmis premierul.

Tot la Colegiul „Gheorghe Lazăr”, însă la cel din Sibiu, s-a aflat Carmen Iohannis, soția președintelui. A purtat o rochiță de vară, cu motive florale, care îi dădea un aer adolescentin.

„Mult succes și un nou an școlar foarte bun tuturor! Chiar dacă reînceperea anului școlar are loc sub spectrul pandemiei, putem menține școlile deschise cu prezență fizică prin responsabilitatea fiecăruia dintre noi, respectarea normelor sanitare și vaccinarea fiind esențiale”, a scris și președintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Carmen Iohannis rochie

    Carmen Iohannis, soția președintelui, și-a întâmpinat elevii la Colegiul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, luni dimineață, în prima zi de școală, îmbrăcată într-o rochie de vară, veselă, imprimată cu motive florale albastre. Scurtă, deasupra genunchilor, rochița i-a dat doamnei profesoare de engleza un aer tineresc, adolescentin.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5