„Musafiri” importanți în prima zi de școală: Iohannis, Cîțu și Cîmpeanu

Ultima actualizare:

    Președintele Klaus Iohannis și ministrul Sorin Cîmpeanu au vizitat o școală din Prahova
Președintele Klaus Iohannis și ministrul Sorin Cîmpeanu au vizitat o școală din Prahova

Mai mulți miniștri, în frunte cu premierul și cu președintele Klaus Iohannis, au participat azi, 13 septembrie, la festivitățile de deschidere a noului an școlar.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, împreună cu președintele țării, au fost la Liceul Tehnologic „Carol I” Valea Doftanei din Prahova. Premierul Florin Cîțu și conducerea ISMB au fost la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din București. „Ce bine e să ne întâlnim aici în format fizic! Depinde doar de noi să rămânem aşa tot anul”, a transmis premierul.

Tot la Colegiul „Gheorghe Lazăr”, însă la cel din Sibiu, s-a aflat Carmen Iohannis, soția președintelui. A purtat o rochiță de vară, cu motive florale, care îi dădea un aer adolescentin.

„Mult succes și un nou an școlar foarte bun tuturor! Chiar dacă reînceperea anului școlar are loc sub spectrul pandemiei, putem menține școlile deschise cu prezență fizică prin responsabilitatea fiecăruia dintre noi, respectarea normelor sanitare și vaccinarea fiind esențiale”, a scris și președintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net