A murit încă un pacient dintre cei duşi la Iaşi de la Spitalul Judeţean Neamţ, în urma incendiului din secţia ATI

Ultima actualizare:

    În acest salon de la secția ATI a Spitalului Județean Neamț se aflau cei 10 pacienți care au murit în incediu
În acest salon de la secția ATI a Spitalului Județean Neamț se aflau cei 10 pacienți care au murit în incediu

La Spitalul Mobil de la Lețcani a mai murit miercuri unul dintre pacienții supraviețuitori ai incendiului din Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ. Din cei şase bolnavi aduşi la Iaşi de la Spitalul din Piatra Neamţ, doar unul se mai află în viaţă, starea acestuia fiind una foarte gravă.

Potrivit news.ro, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, Carmen Dorobăţ, a anunțat miercuri, că a murit încă un pacient dintre cei care au fost transferaţi la Leţcani în urma incendiului de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ. În acest moment, în spitalul mobil de la Leţcani mai este internat un pacient transferat de la Spitalul din Piatra Neamţ, iar starea acestuia este în continuare gravă.

Ce a declarat managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași

Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași de care aparține și Spitalul Mobil de la Lețcani a făcut miercuri un bilanț al luptei anti-Covid."Până acum am îngrijit la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi aproape 4.000 de pacienţi, iar 500 dintre ei provin din alţe judeţe. Din nefericire unii au decedat, aşa cum s-a întâmplat cu încă un pacient adus de la Neamţ. Mai îngrijim doar un bolnav din acest grup de pacienţi transferat la noi. Nici unul nu avea arsuri, erau infectaţi cu COVID, fiind în stare foarte gravă", a spus medicul Carmen Dorobăţ.

Cum au ajuns pacienții grav bolnavi de Covid de la Neamț la Iași

În 14 noiembrie, în Secţia ATI de la Spitalul Judeţean Neamţ a izbucnit un incendiu, iar zece persoane, toate bolnave de Covid și aflate în stare gravă au murit. Alți șase pacienţi în stare gravă aflaţi la ATI au fost transferaţi la Leţcani, întrucât secţia nu mai putea fi folosită. Ulterior, la Leţcani au decedat în total cinci dintre pacienţii care se aflau în secţie, fără să fi fost răniţi în incendiu. Nici acum nu se știe ce a provocat incendiul de la Secția ATI a Spitalului Județean Neamț, fiind în derulare mai multe simulări ale specialiștilor pentur a vedea cum s-a produs scurtcircuitul care a provocat incendiul devastator, în condițiile în care aparatura era nouă dar se efectuaseră de curând lucărri la rețeaua electrică

Citiți și

Cine sunt cei 10 pacienţi care au murit în incendiul de la secţia ATI a Spitalului din Piatra Neamţ

Imagini de groază de la secția ATI a Spitalului din Piatra Neamț. Flăcările au mistuit totul

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net