A murit după ce a fost lovită de 11 maşini

Ultima actualizare:

    Poliţiştii încearcă să afle cu  exactitate câte maşini au  trecut pete trupul femeii
Poliţiştii încearcă să afle cu exactitate câte maşini au trecut pete trupul femeii

Accident teribil, luni seara, la ieşirea din Constanţa pe drumul spre Valu lui Traian. Elena Damian, de 58 de ani, a fost accidentată de şoferul unui Jeep. După ce femeia a căzut la pământ, peste ea au trecut alte 10 autoturisme. Nu a avut nici o şansă să scape cu viaţă.

În seara fatidică, femeia a mers să-şi viziteze sora, care locuia de mai mulţi ani în cartierul Creţoiu din Valu lui Traian.

Mica aşezare este situată pe traseul DN3, intens circulat. Ca de obicei, a plecat pe înserat de la sora sa. Amândouă au ieşit la drumul naţional pentru a aştepta un microbuz care s-o ducă pe Elena Damian acasă la ea, în Constanţa.

simeon stalpnicul png

Se pare că i-a zis surorii ei să nu mai traverseze împreună cu ea strada, întrucât se descurcă singură. Sora ei a rămas pe marginea drumului, iar victima a încercat să traverseze şoseaua naţională.

Nu a apucat să facă nici câţiva paşi când, se pare, că i s-a rupt o bretea de la încălţăminte şi femeia a căzut în mijlocul drumului. Imediat a fost acroşată de şoferul unui Jeep, care nu a observat-o. Întinsă pe pământ, peste ea au trecut alte trei autoturisme, aşa cum precizează Serviciul de Poliţie Rutieră. Martorii spun însă că, iniţial, femeia a fost lovită de un tir care nu a oprit, apoi şi de alte maşini.

simeon stalpnicul png

Doar cele patru care au oprit au fost însă contabilizate de oamenii legii. Nicu, unul dintre fiii victimei, ne-a povestit că vorbise cu ea la telefon cu jumătate de oră înainte de producerea accidentului.

"Mi-a spus că vine acasă!", a povestit tânărul. Nu a trecut mult până când să fie apelat de pe telefonul mamei sale. De data asta, un bărbat care se afla la locul accidentului încerca să dea de urma familiei victimei pentru a anunţa tragedia. Imediat, băieţii au ajuns la faţa locului şi s-au cutremurat de ce au văzut: capul mamei lor era sfărâmat de roţile autoturismelor, iar pe şosea erau mai multe bucăţi din trupul ei.

"Nu cred că au văzut-o pe mama, că era îmbrăcată în negru. Ea purta doliu după fratele nostru care a fost ucis acum trei luni în Cipru", spune fiul ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net