A murit carbonizat printre gunoaie

Ultima actualizare:

    Incendiul a avut loc azi-noapte
Incendiul a avut loc azi-noapte

Un bărbat de 58 de ani a fost găsit carbonizat, azi-noapte, într-o casă părăsită din municipiul Vaslui. Asta după ce a dat foc la gunoaie pentru a se încălzi. Pompierii au căutat zeci de minute prin resturile menajere şi o a doua posibilă victimă, care ar fi locuit în acelaşi imobil.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, au declarat că trupul bărbatului, care locuia ilegal în imobilul cuprins de incendiu, a fost găsit sub nişte deşeuri, după ce pompierii au stins focul.

Potrivit sursei citate, bărbatul a dat foc la mai multe materiale plastice şi cartoane ca să se încălzească, dar flăcările s-au extins şi au cuprins imobilul situat pe strada Alexandru cel Bun, din Vaslui.

În momentul în care flăcările au cuprins casa, incendiul a fost observat de către un vecin, care a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a cere intervenţia pompierilor.

Deșeurile depășeau un metru înălțime

”Persoana care a anunţat incendiul a precizat că în interiorul imobilului se află doi fraţi, care se adăposteau acolo, în special pe timpul nopţii. Însă, în urma căutărilor făcute sub gunoaie, care depăşeau înălţimea de un metru, nu a fost găsit decât trupul carbonizat al unui singur bărbat, celălalt fiind, probabil, plecat de acasă”, a declarat Petru Iftene, de la ISU Vaslui, pentru news.ro.

Bărbatul de 58 de ani este cea de-a doua victimă a unui incendiu înregistrat în judeţul Vaslui în ultimele 24 de ore, după ce un bătrân de 73 de ani a murit în locuinţa sa în condiţii asemănătoare, casa luându-i foc de la o sobă supraîncălzită.

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net