A murit Anca Frandeș, la 10 zile după ce apartamentul ei din Arad a sărit în aer, când a aprins o ţigară

Ultima actualizare:

    Anca Frandeș a decedat după ce locuința ei a sărit în aer
Anca Frandeș a decedat după ce locuința ei a sărit în aer

A murit Anca, tânăra care și-a aprins o țigară, iar la scurt timp, apartamentul în care locuia a sărit în aer. Tânăra de doar 31 de ani s-a stins la un spital din Bucureşti, unde fusese transportată de urgenţă după deflagraţie, cu arsuri pe cea mai mare parte a corpului. Mama ei adoptivă a făcut anunţul trist.

Fiica fostului director al Filarmonicii din Arad, Anca Frandeş, s-a stins din viață după ce locuința în care trăia a sărit în aer. Vineri,  5 iulie, Anca, 31 de ani, a aprins o ţigară şi din cauza unei acumulări de gaze nedetectată casa a sărit în aer.  Ea s-a stins luni de dimineaţă înt-run spital din Bucureşti, la zece zile după ce i-a explodat apartamentul.

"În momentul sosirii echipajelor de intervenție, a fost găsită o femeie cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 50% din suprafața corpului, în viata. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD:", a informat ISU Arad.

"Pacienta a suferit arsuri de gradele II şi III pe 60% din suprafaţa corpului, dar şi arsuri ale căilor respiratorii, care pun cele mai mari probleme. Echipa medicală a decis să o transfere la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu un elicopter al SMURD.", a declarat după deflagraţie purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz.

Luni, la ora 9 dimineața, Corina Frandeș a postat pe pagina sa de Facebook mesajul "Anca noastră a plecat intr-un loc mai bun!", însoțit de fotografia fetei, potrivit observator.tv.


    Foto ISU Arad
Foto ISU Arad
image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net