A murit Anca Frandeș, la 10 zile după ce apartamentul ei din Arad a sărit în aer, când a aprins o ţigară

anca_frandes.jpg

Anca Frandeș a decedat după ce locuința ei a sărit în aer
Citeste tot despre: 

A murit Anca, tânăra care și-a aprins o țigară, iar la scurt timp, apartamentul în care locuia a sărit în aer. Tânăra de doar 31 de ani s-a stins la un spital din Bucureşti, unde fusese transportată de urgenţă după deflagraţie, cu arsuri pe cea mai mare parte a corpului. Mama ei adoptivă a făcut anunţul trist.

Fiica fostului director al Filarmonicii din Arad, Anca Frandeş, s-a stins din viață după ce locuința în care trăia a sărit în aer. Vineri,  5 iulie, Anca, 31 de ani, a aprins o ţigară şi din cauza unei acumulări de gaze nedetectată casa a sărit în aer.  Ea s-a stins luni de dimineaţă înt-run spital din Bucureşti, la zece zile după ce i-a explodat apartamentul.

"În momentul sosirii echipajelor de intervenție, a fost găsită o femeie cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 50% din suprafața corpului, în viata. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD:", a informat ISU Arad.

"Pacienta a suferit arsuri de gradele II şi III pe 60% din suprafaţa corpului, dar şi arsuri ale căilor respiratorii, care pun cele mai mari probleme. Echipa medicală a decis să o transfere la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu un elicopter al SMURD.", a declarat după deflagraţie purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz.

Luni, la ora 9 dimineața, Corina Frandeș a postat pe pagina sa de Facebook mesajul "Anca noastră a plecat intr-un loc mai bun!", însoțit de fotografia fetei, potrivit observator.tv.

img.jpg

Foto ISU Arad
Loading...