«Mulţumim Click!MANIA pentru telefoane»

Ultima actualizare:
Elena Cişmigiu  se bucură că va  înlocui vechiul  telefon cu cel  câştigat la Click!
Elena Cişmigiu se bucură că va înlocui vechiul telefon cu cel câştigat la Click!

“Click!MANIA este concursul nostru preferat. Mai vrem premii!”, ne spun într-un glas cititorii noştri fideli. Şi au şi de ce! Zi de zi, cel mai iubit concurs premiază sute de cititori. Până acum s-au câştigat peste 5.000 de premii: tablete, telefoane, bani şi chiar o maşină.

Katalin Stanciu (29 de ani) a fost tare încântată de premiul câştigat. Are deja un telefon, dar cel câştigat la Click! a devenit preferatul ei. “Mulţumesc pentru telefon. Abia aştept să-l testez! E frumos, colorat, numai bun pentru o fată”, ne-a spus tânăra, care este şomeră. Katalin nu e la primul câştig cu Click!MANIA. “Am mai nimerit un loz cu reducere la o perie de păr. Am comandat-o şi sunt tare mulţumită de ea”, ne-a spus tânăra. Şi Elena Cişmigiu (71 de ani) are telefon nou datorită concursului preferat. “Aveam o rablă de telefon de zece ani, dar nu am avut bani să-l schimb. Am tot zis că strâng din pensie ca să-l înlocuiesc şi bine că nu m-am grăbit. Acum am un telefon nou-nouţ şi performant de la ziarul preferat”, ne-a spus femeia. Mai sunt mii de premii în joc! Poţi câştiga o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus avem lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.


    Elena Cişmigiu  se bucură că va  înlocui vechiul  telefon cu cel  câştigat la Click!Foto: Click!
Elena Cişmigiu se bucură că va înlocui vechiul telefon cu cel câştigat la Click!Foto: Click!

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea si valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00.  Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net