«Mulţumim, Click!mania! Aveţi cele mai tari premii»

Ultima actualizare:

    Aurel Stan a câştigat 300 de lei
Aurel Stan a câştigat 300 de lei

Cel mai iubit concurs din presă îşi răsfaţă în fiecare zi cititorii. Un bucureştean a câştigat 1.000 de lei la Click!MANIA, iar un pensionar din Ilfov s-a ales cu 300 de lei.

Şerbu Dumitru (66 de ani) se declară un om norocos. “Nu este de ici de colo să câştigi 1.000 de lei la Click!Mania. Acum vreau să vă iau maşina şi o să perseverez, nu mă las. În ceea ce priveşte ziarul Click! vreau să vă spun că faceţi o treabă foarte bună şi să o ţineţi tot aşa. Este un ziar echilibrat, îmi place că nu este agresiv, articolele sunt echilibrate. Toată familia mea citeşte Click! şi, în capul listei de cumpărături zilnice, trecem ziarul. Cât priveşte banii câştigaţi la Click!Mania o să îi folosim într-un sejur pe care o să îl facem zilele astea, undeva unde să ne simţim bine”, ne-a spus bucureşteanul.

Aurel Stan locuieşte în Cornetu, judeţul Ilfov. Are 71 de ani, dar nu ştim unde îi ascunde, că nu se văd. Are o vitalitate ieşită din comun, pe care şi-o menţine mergând mult pe bicicletă sau pe jos.


    Dumitru Şerbu a câştigat 1.000 de lei
Dumitru Şerbu a câştigat 1.000 de lei

“Păi merg în fiecare zi până în Bragadiru, de obicei cu bicicleta, ca să cumpăr ziarul Click! La noi în comună nu se prea găseşte. Iarna merg cu taxiul, dar îmi fac şi cumpărăturile sau alte treburi”, mărturiseşte domnul Stan, care a câştigat la Click!MANIA un premiu de 300 de lei. Bărbatul ne citeşte zilnic, încă de la prima apariţie, şi n-ar rata pentru nimic în lume ziarul de mâine.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net