Mulţumim, Click! Ne-ai dat supercărţi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A început aventura! Click!, ziarul tău preferat, a oferit gratuit, ieri, primul supercadou de Paşte: un roman din colecţia inega­labilului Jules Verne. Până joi, 5 aprilie, amatorii de carte bună pot să-şi completeze biblioteca cu romane de aventuri oferit de ziarul numărul 1 din România.

Fie că au vrut să le facă o bucurie celor dragi, ori să-şi amintească cu plăcere de lumea fascinantă a lui Jules Verne, românii s-au trezit ieri, dis-de-dimineaţă, pentru a pune mâna pe romanul oferit gratuit numai împreună cu ziarul Click!

În toată ţara, chioşcurile de ziare au fost luate cu asalt de cititori dornici să viseze cu ochii deschişi. „A fost bătaie pe ele, oamenii îşi doreau aceste cărţi de mult timp. Mulţi m-au rugat să le pun deoparte cărţi", spune Mariana, vânzătoare în zona Colentina.

Fiecare cititor de Click! a zâmbit, mulţumit, după ce şi-a primit cadoul. „A fost o surpriză extraordinară. Click! ştie să-şi facă cititorii fericiţi. Mulţumim!", ne-a spus, zâmbind, bucureşteanul Gheorghe Diaconescu.

Vrei să-ţi completezi colecţia de supercărţi de aventură? Mai ai la dispoziţie încă trei zile. Astăzi, miercuri şi joi, vei primi cadou, împreună cu ziarul tău preferat, câte un roman al îndrăgitului scriitor francez Jules Verne.

«Am luat "Căpitan la 15 ani"»

Mircea Julea, pensionar, 60 de ani, spune că ideea supercadourilor de la Click! a picat cum nu se putea mai bine.

„M-am sculat dis-de-dimineaţă pentru a pune mâna pe un volum de Jules Verne. Surpriza este că am primit una dintre cărţile pe care le dorea nepotul meu. «Căpitan la 15 ani» este unul dintre romanele de referinţă ale lui Jules Verne".

«Vreau să-mi fac colecţie»

Dorina Ghioda, 68 de ani, pensionară: „Am vorbit la chioşcul de unde cumpăr mereu să mi le oprească, pentru că vreau să-mi fac o colecţie. În trecut am avut aproape toate romanele lui Jules Verne, dar, în timp, am mai pierdut din ele. Azi (n.r. ieri) am cumpărat «Uimitoarele peripeţii ale jupânului Antifer»".

«Am crescut cu romanele lui Jules Verne»

Florin Strănutu, 54 de ani, lăcătuş: „Mă bucur de iniţiativa Click!, o să-mi fac fetiţa fericită. Ea are 26 de ani şi a crescut cu romanele lui Jules Verne. Am venit de dimineaţă, să fiu sigur că le prind, pentru că ştiam că va fi bătaie pe ele. Eu am prins «Vulcanul de aur»"

«Le fac cadou nepoţilor»

Luminiţa Niculescu, 60 de ani: „Romanele lui Jules Verne au un farmec aparte, iar copiii au numai de câştigat dacă le citesc. Eu am doi nepoţei, un băieţel şi o fetiţă, cărora vreau să le fac cadou această colecţie minunată, pe care nu trebuie să o ratăm. Le fac cadou «Vulcanul de aur»"

«Am în mână o carte bună»

Cristina Cojocaru, vânzătoare, 27 de ani, s-a bucurat de cadoul primit. „Am în mână o carte bună, «Vulcanul de aur», de care nu îmi este ruşine. Ideea voastră este foarte bună, pentru că permite celor ca mine să îşi facă biblioteca fără să cheltuiască mulţi bani"

Uite ce romane ţi-am pregătit!

20.000 de leghe sub mări Insula misterioasă - vol. 1 şi 2 Steaua Sudului Căpitanul Hatteras Şcoala Robinsonilor. Raza verde Doctorul Ox Doi ani de vacanţă Un bilet de loterie. Farul de la capătul lumiiUimitoarea aventură a misiunii BarsacCele 500 de milioane ale Begumei. Şarpele de mare Vulcanul de aur O călătorie spre centrul pământului De la Pământ la LunăUimitoarele peripeţii ale jupânului Antifer Insula cu eliceBurse de călătorieCasa cu aburiIndiile negre. Goana după meteorOcolul pământului în 80 de zileCinci săptămâni în balonMinunatul OrinocoCastelul din Carpaţi. Întâmplări neobişnuiteŢinutul blănurilor - vol. 1 şi 2Căpitan la cincisprezece ani800 de leghe pe Amazon Copiii căpitanului Grant - vol. 1 şi 2Testamentul unui excentricRobur Cuceritorul. Stăpânul lumiiClovis Dardentor. Secretul lui Wilhelm StoritzAgenţia Thompson Hector Servadac Un oraş plutitor. Invazia mării Pilotul de pe Dunăre Satul aerian, spărgătorii blocadei PrichindelCésar CascabelClaudius Bombarnac. Kéraban încăpăţânatul

În atenţia abonaţilor

Cele patru romane de Jules Verne pe care Click! le oferă gratuit vor ajunge la abonaţii ziarului nostru în zilele de 9, 10, 11 şi 12 aprilie. Ne cerem scuze pentru întârziere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net