«Mulţumesc Click! pentru aspirator»

Ultima actualizare:
Cristian Şologan  a câştigat  un ibric şi  o râşniţă
Cristian Şologan a câştigat un ibric şi o râşniţă

Familia câştigătorilor Click!MANIA s-a înmulţit cu încă un norocos. Adrian Ilie, de 65 de ani, a avut parte de o surpriză în momentul în care a dezlipit talonul din ziar.

„Am câştigat la concurs un aspirator. Mai am unul acasă, dar nu am de gând să-l dau pe cel nou. E cadoul meu şi îl păstrez pentru mine”, ne-a spus încântat bărbatul, care este un cititor fidel al ziarului. ”Îmi plac paginile de sport şi horoscopul. Nu trec niciodată de ele”, mărturiseşte Adrian, care a cumpărat zia­rul norocos de la un chioşc din cartierul bucureştean Crângaşi. Cristian Şologan s-a ales cu un set cu ibric electric şi o râşniţă. „Sunt bucuros că am câştigat la Click!MANIA. E al doilea premiu din viaţa mea, unul care îmi va face dimineţile mai frumoase”, ne spune Cristian Şologan (27 de ani) din Balş, judeţul Olt.


    Cristian Şologan  a câştigat  un ibric şi  o râşniţă
Cristian Şologan a câştigat un ibric şi o râşniţă

Tânărul, care lucrează în construcţii, ne-a mărturisit că nu ratează nici un număr al ziarului nostru, de unde îşi ia toate informaţiile de care are nevoie. „Vă citesc de la prima apariţie. Mi-a plăcut de la început şi, de aceea, nu l-am mai lăsat”, ne spune olteanul. Intră şi tu în familia milionarilor Click!MANIA. Tot ce trebuie să faci e să cumperi zilnic Click! şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Mult succes tuturor!

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00. Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net