Motivul pentru care Piedone nu poate candida. Decizia este definitivă

Ultima actualizare:

    Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru un nou post de primar, dar nici de consilier localFoto: Facebook
Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru un nou post de primar, dar nici de consilier localFoto: Facebook

Seria Piedone și alegerile și-a găsit sfârșitul. Sau, cel puțin, așa s-ar putea spune. Încercările de a câștiga un nou mandat de primar la Sectorul 4 sau chiar un post de consilier au fost sortite eșecului.

După două candidaturi respinse pentru postul de primar, Piedone se află în imposibilitatea de a mai încerca din nou. Termenul limită de depunere a dosarelor de candidatură la Biroul Electoral a expirat, anunță DIGI24. Nici dorința de a fi consilier local nu se va împlini, căci lista depusă de partidul în care este înscris, PPU, a fost respinsă.

Prima candidatură din 15 aprilie nu a fost admisă pentru că jumătate dintre semnăturile din dosar nu îndeplineau condițiile legală. În 24 aprilie, Piedone a încercat din nou și a adunat 5600 de semnături, deși limita maximă era de 2700.

Reacția lui Piedone

Piedone a publicat un mesaj pentru susținătorii lui, pe pagina de Facebook, la scurt timp de la aflarea deciziei: "De astăzi, voi rămâne doar primarul de suflet al locuitorilor Sectorului 4 și primarul familiei mele, întrucat justiția a decis că nu pot candida, din cauza unui viciu de procedură al partidului pe care l-am ales în grabă să îl reprezint. Respect această decizie, însă nu renunț. Vă sunt dator Dvs, celor care m-ați susținut, să merg mai departe, să vă pot privi în ochi și după 5 iunie, pentru ca v-ați pus încrederea în mine. Îmi sunt dator mie, pentru munca mea din ultimii opt ani, pentru sutele de nopți și de zile petrecute pe străzile sectorului, să nu stau deoparte. Sunt născut și crescut în Sectorul 4, voi trăi aici toată viața, copiii mei trăiesc aici, și pentru ei, precum și pentru copiii și nepoții Dvs, atât cât îmi mai stă în putere, trebuie să lupt. Singurul mod în care mai pot face ceva pentru sectorul nostru și oamenii din el este să ne asigurm, ÎMPREUNĂ, că vom alege un primar care să se puna în slujba lor, așa cum mi-am dat silința să fac și eu. Încă o dată, vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat onoarea de a vă sluji!"

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net