Motivul pentru care Klaus Iohannis nu a făcut până în prezent niciun test COVID

Ultima actualizare:

    Președintele Klaus IohannisFoto: Captură Video
Președintele Klaus IohannisFoto: Captură Video

Șeful statului a susținut o conferință de presă miercuri, 30 septembrie, la Palatul Cotroceni, în cadrul căreia a dezbătut mai multe subiecte de actualitate.

La un moment dat, Klaus Iohannis a fost întrebat dacă s-a testat vreodată pentru COVID. Răspunsul președintelui a fost negativ, acesta motivând că este sigur că nu a intrat în contact cu nicio persoană infectată.

Klaus Iohannis a explicat, de asemenea, și că respectă cu strictețe toate recomandările și măsurile de prevenție. De aceea nu ar fi făcut până acum niciun test.

„Nu m-am testat pentru că nu am fost în contact cu nici o persoană bolnavă. Testările se fac atunci când există o bănuială. Eu port mască, păstrez distanța la toate întâlnirile la care particip și evit participarea la evenimente aglomerare. Recomand românilor să fie precauți. E mai bine, e mai sănătos”, a declarat Klaus Iohannis.

„Măsurile care trebuie luate sunt cele individuale, simple, clare: mască, distanțare, igienă personală. Există persoane care nu vor sau nu intenționează să respecte toate normele și trebuie să se intervină. Eu nu îmi doresc să se introducă restricții”, a spus șeful statului. Președintele admite că, dacă numărul de infectări crește, este posibil să se reintroducă anumite restricții, în anumite zone, altfel, „lucrurile scapă de sub control”.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net