Motivul pentru care Gabriela Firea se încălzește cu caloriferul electric

gabriela-firea-birou-calorifer-electric.jpg

Gabriela Firea se încălzește la primărie cu un calorifer electric
Gabriela Firea se încălzește la primărie cu un calorifer electric

Caloriferul electric care apare în imaginile postate pe Facebook luni, 16 decembrie, de primarul general, Gabriela Firea, au stârnit reacții de tot soiul. Unii au spus că este strategie de marketing, alții au făcut glume. Dar iată care este însă motivul pentru care Gabriela Firea se încălzește cu caloriferul electric!

„Se apropie finalul de an, un an foarte greu, cu probleme de sănătate și multe blocaje financiare și administrative. Dar, nu dezarmăm și nu capitulăm! M-am gândit că ar fi bine să vă prezint câțiva oameni din echipa mea, care muncesc de dimineața până seara, pentru că proiectele pentru București să aiba ritmul dorit”, este postarea Gabrielei Firea de luni, în care apare într-o filmare din biroul de primar general.

În spatele său, se vede un calorifer electric, iar internauții au tras concluzia că sunt probleme din cauza avariilor la sistemul de termoficare și că luptă cu frigul din birou.

Sau că încearcă să fie empatic cu bucureștenii care fac frigul în case din cauza țevilor spate. Iată că nimic din toate acestea nu este real.

Pentru că Primăria Capitalei nu este racordată la rețeaua de termoficare a RADET, aceasta este unica sursă de încălzire. Și alte instituții din subordinea PMB sunt încălzite la fel: fie cu calorifere, fie cu aeroterme.

 

Citește și:

https://www.click.ro/news/bucuresti/gabriela-firea-are-un-nou-proiect-parcul-unirii-ar-putea-deveni-parcul-teoctist

https://www.click.ro/news/national/gabriela-firea-ironizata-de-internauti-vezi-aici-cum-i-au-modificat-pozele-din-vacanta

https://www.click.ro/vedete/romanesti/gabriela-firea-fericita-la-aniversarea-de-4-ani-fiului-cel-mic

 

Loading...