Motivul pentru care Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a fost exmatriculată de la facultateFoto: arhivă personală
Elena Udrea a fost exmatriculată de la facultateFoto: arhivă personală

Deși se lăuda că va fi o studentă model și că nu face facultatea doar de ochii lumii, Elena Udrea a fost exmatriculată. Decanul spune că Udrea nu s-a prezentat la niciun examen și e convins că nici la cursuri nu prea s-a dus.

Elena Udrea s-a înscris în 2016 la Masterul de Consiliere Pastorală și Asistență Psihosocială a Facultății de Teologie, din cadrul Universității „Bebeș-Bolyai”, din Cluj-Napoca.

Decanul facultății, Vasile Stanciu, a declarat pentru Mediafax că din cauza neprezentării ei la niciun examen, conducerea a luat decizia de a o exmatricula:

"Doamna Elena Udrea a fost exmatriculată anul trecut în luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxă pentru că nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care era înscrisă, iar conform procedurii s-a luat această decizie. Pentru că nu s-a prezentat la niciun exemen, mă îndoiesc că a fost şi la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi înscrişi continuă studiile, cu excepţia d-nei Udrea", a declarat decanul Facultății de Teologie.

Pe 7 octombrie 2016, Elena Udrea participase la primul curs de master și declarase pe atunci că a avut mari emoții și s-a simțit ca atunci când era mai tânără, în anii studenției:

"Am avut un prim curs de Psihologia religiilor, în cadrul masterului de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, e interesant mai ales pentru cei care nu au făcut nici psihologie, nici religie, cum sunt eu. Mă bucur că am ales să vin la Cluj, la Facultatea de Teologie, am întâlnit oameni de la facultate, decanul, sunt oameni extraordinari, care contribuie la prestigiul universităţii. Nu este o zi complicată, este prima zi, vom mai avea cursuri până la ora 15. Mai avem Psihologia adolescentului, pentru o primă zi este o introducere în psihologie, binevenită. Mă bucur pentru această alegere, am avut ceva emoţii şi mă simt ca în anii de facultate. Am intrat în sala de curs, unde erau colegii din grupa de master şi am avut exact emoţia de acum 20 de ani, ceea ce m-a bucurat foarte mult. Mă simt ca o studentă oarecare care vine la cursuri şi aşteaptă să îşi cunoască profesorii, colegii", spunea la acea vreme Udrea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net