Motivul halucinant pentru care criminalul din Timiș a decapitat cu drujba un bărbat! Crima odioasă a avut loc sub ochii copiilor săi

Ultima actualizare:
Dorin Muntean (32 de ani)
Dorin Muntean (32 de ani)

Au ieșit la iveală noi detalii șocante despe crima din Timiș. Un bărbat a intrat cu drujba într-o casă și a decapitat un bărbat. Anchetatorii au aflat motivul pentru care criminalul l-a ucis pe bărbat în fața familiei sale.

Criminalul le-a spus anchetatorilor de l-a ucis cu bestialitate pe bărbatul din Timiș. Dorin Muntean 32 de ani a intrat cu drujba în casa victimei și l-a atacat. Acesta l-a alergat prin curte, apoi l-a decapitat. Întreaga scenă s-a desfășurat sub ochii familiei victimei.

Dorin Muntean s-a întors în România în 2018


    Dorin Muntean (32 de ani)foto: stirilekanald.ro
Dorin Muntean (32 de ani)foto: stirilekanald.ro

Criminalul din Timiș a trăit timp de 10 ani în Spania. Dorin Muntean s-a întors în România în vara lui 2018. Acesta a cumpărat o mașină cu 2000 de euro de la Mihai Constantin (44 de ani), din Sânandrei. După o săptămână, Dorin Muntean i-a dus autoturismul înapoi, însă acesta a refuzat să îi returneze banii.

Filmul crimei din Timiș

După mai multe luni în care l-a amenințat pe Mihai Constantin, Dorin Muntean s-a decis să se ducă peste el în casă. Bărbatul a năvălit în casa victimei, joi dimineață (31 ianuarie), în jurul orei 4:30. Criminalul a venit cu drujba pornit. El a decupat ușa, apoi l-a alergat pe Mihai Constantin până în curte, unde l-a tăiat de mai multe ori, iar la final l-a decapitat, potrivit observator.tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net