Motivele pentru care Emil Constantinescu a ajuns la Spitalul Elias. Ce spun sursele oficiale

Ultima actualizare:

    Motivele pentru care Emil Constantinescu a ajuns la spitalFoto: Facebook
Motivele pentru care Emil Constantinescu a ajuns la spitalFoto: Facebook

După ce în presă a apărut zvonul potrivit căruia fostul președinte al României, Emil Constantinescu, ar fi ajuns de urgență în stare gravă la spital, cabinetul fostului șef al statului a ținut să facă câteva precizări.

Fostul președinte al României Emil Constantinescu s-a prezentat la Spitalul Elias, vineri după-amiază, 13 decembrie. Cabinetul fostului șef al statului precizează însă că prezența acestuia la spital nu este legată de vreo urgență medicală. „Preşedintele Constantinescu şi-a făcut, într-adevăr, analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an. Mai mult, în ultima perioadă, nu a fost ‘spitalizat de mai multe ori’, aşa cum s-a scris, ci a fost supus unor investigaţii medicale, necesare şi obligatorii, în perioada de convalescenţă după gripa pe care a contractat-o”, precizează sursa citată. 

Emil Constantinescu a mers la spital pentru analize de rutină, neavând vreo problemă medicală

Potrivit unor informații neoficiale, Emil Constantinescu ar fi acuzat dureri abdominale. Surse medicale citate de Agerpres precizau că fostului șef al statului i s-a făcut o tomografie abdominală. Emil Constantinescu, în vârstă de 80 de ani, a fost președinte al României în perioada 1996-2000.

De asemenea, conform comunicatului, în data de 10 decembrie, Emil Constantinescu a participat, la BNR, la prezentarea volumului 3 al trilogiei "Resursele minerale ale României. Resurse energetice", precum şi la lansarea cărţii "România în timpul administraţiei Emil Constantinescu" scrisă de istoricul Alex Mihai Stoenescu.

Luni, 16 decembrie, fostul şef de stat va fi prezent la şedinţa solemnă a Parlamentului, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989. Totodată, în cursul săptămânii viitoare, el va participa la evenimentul organizat de Guvern - "30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989" şi va fi prezent la ceremonia de depunere a jurământului, în Parlamentul României, de către preşedintele Klaus Iohannis, se mai arată în comunicatul respectiv, semn că starea sa de sănătate este în continuare una bună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net