Moțiunea de cenzură. Victor Ponta, replică pentru Ludovic Orban: «M-am operat la picior, nu am fost la dezalcoolizare»

Ultima actualizare:

    Victor Ponta a votat pentru moțiunea de cenzură depusă de PSD
Victor Ponta a votat pentru moțiunea de cenzură depusă de PSD

În cadrul dezbaterii moțiunii de cenzură inițiate de PSD împotriva Guvernului, Victor Ponta îi dă o replică foarte dură premierului Ludovic Orban. Deși au existat mai multe declarații ale mai multor parlamentari, aceasta le-a întrecut pe toate și i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Uite ce i-a spus Ponta lui Orban de la tribuna Parlamentului, după ce premierul l-a acuzat pe liderul Pro România de demagogie!

După ce premierul Ludovic Orban l-a acuzat pe Victor Ponta de demagogie prin faptul că s-a operat la picior într-o clinică priovată din străinătate, mai exact în Turcia, liderul Pro România a venit cu o replică extrem de dură. 

„N-am votat acest guvern în noiembrie. E o înțelegere să pice acest guvern. Doar cei de la USR nu și-au dat seama, dar o să-și dea. Aceste înțelegeri să scape PNL-ul de Orban cu ajutorul PSD sunt înțelgerile voastre, nu ne băgăm în ele. Vom vota moțiunea și un singur lucru dragă Ludovic. Să știi că eu m-am operat de picior, nu am fost la cură de dezalcoolizare. Acele clinici de dezalcoolizare le puteți plăti azi din bani publici, succes”, a declarat Ponta de la tribuna Parlamentului.

Dezbaterea moțiunii de cenzură. Ludovic Orban, despre Victor Ponta: „Unde s-a operat el?”

Ludovic Orban l-a criticat dur pe Victor Ponta într-un discurs virulent de la tribuna Parlamentului, numindu-l demagog pentru modul în care se raportează la furnizorii privați din sănătate, potrivit g4media.ro.. „Cel mai tare m-a mirat demagogia unui lider politic, proaspăt colaborator (al PSD – n.red.). A spus că are o atitudine critică la adresa spitalelor private. Dar unde s-a operat el? La un spital privat, la un spital privat din Turcia”, a spus Orban, în aplauzele parlamentarilor PNL.

Atacul lui Ludovic Orban a venit după ce Victor Ponta a anunțat că va vota moțiunea de cenzură.

În cadrul dezbaterii moțiunii de cenzură, Vicot Ponta îl atacă în mod direct pe Ludovic Orban, acuzându-l, într-un mod voalat, că este bețiv și că a avut nevoie de o cură de dezalcoolizare. 

Citește și: 

4 lucruri despre moțiunea de cenzură. De ce a fost depusă, ce partide o susțin și ce se va întâmpla dacă trece

Dezbaterea moțiunii de cenzură. Orban, despre PSD: „ Vă este frică de democrație. Nu ați adus nimic bun României”

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net