Moțiune împotriva lui Gabriel Oprea și audieri în Comisia de Apărare

Ultima actualizare:

    Gabriel Oprea
Gabriel Oprea

Liberalii vor depune o moțiune simplă la adresa ministrului de Interne Gabriel Oprea și cer audieri în acest caz în Comisia de Apărare a Senatului, au anunțat, luni, copreședinții PNL Alina Gorghiu și Gabriel Oprea, citați de Mediafax.

„La Senat am decis să propunem grupurilor parlamentare să depunem mâine o moţiune simplă pe această temă şi, de asemenea, Comisia de apărare să ceară audieri în acest caz”, a spus Blaga.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu declara, sâmbătă, la Buzău, că PNL ia în calcul depunerea unei moțiuni simple împotriva vicepremierului Gabriel Oprea.

De asemenea, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a spus, duminică, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea sa cere în continuare demisia vicepremierului Gabriel Oprea şi că demersul partidului nu vine dintr-un calcul politic.

„Noi nu facem acest demers din calcul politic. Am demonstrat şi la moţiunea de cenzură că nu negociem principii pentru voturi. Am fost acuzaţi atunci că nu am tranzacţionat politic şi că a picat moţiunea din acest motiv. Atunci, ca şi acum am respectat o serie de principii şi ne vom ţine de ele. Nu dorim să separăm deloc misiunea noastră politică de valori şi de principii, dimpotrivă. Nu dorim să amestecăm lucrurile. Acest caz, al poliţistului Gigina este un test şi pentru partide şi pentru instituţii, pentru toată lumea şi nu cred că e cazul să discutăm acum de considerente politice, de aceea atacul UNPR este lipsit şi de logică şi de fundament faptic”, a declarat liderul liberal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net