Moşule, ia o îngheţată să te răcoreşti!

9-acu-foto1-3col-18cm-.jpg

Moş Crăciun i-a ascultat dorinţele Florinei. I-a promis că de Sărbători i le va îndeplini
Foto: Dorin Constanda

Cine ar fi crezut că în toiul verii poţi da nas în nas cu Moş Crăciun? Şi totuşi s-a întâmplat! Când afară sunt 35 de grade la umbră, bărbosul din Laponia a poposit la Bucureşti ca să ne spună cât de frumos este la el acasă. N-a rezistat fără o îngheţată.

Barbă albă, dar puţin mai scurtă, blăniţă la costumul roşu, căciulă pe cap şi cizme înalte. Aţi ghicit! Este chiar moşul cel bun care ne aduce cadouri de Crăciun. Şi ieri s-a arătat şi a împărţit mănuşi şi fulare, în timp ce ne-a povestit despre cât de frumos este la el acasă în nopţile geroase de iarnă, când afară sunt până la –35˚C.

9-actu-foto-2-3col-7cm.jpg

La el acasă, în Finlanda, bătrânelul are preocupări casnice

Sunt reduceri la vacanţele din Finlanda

Organizatorii evenimentului i-au creat toate condiţiile. În sală au fost 10˚C, dar atunci când a ieşit a năduşit pe loc. ”E foarte cald la voi, abia poţi respira”, ne-a spus Moş Crăciun, care a transpirat şi mai tare când a văzut-o pe Florina, ”Fata de la Pagina 3”. Frumoasa brunetă, de 26 de ani, s-a aşezat în poala lui şi i-a oferit o îngheţată.

”În Rovaniemi, acolo unde este casa mea, acum sunt 16˚C. Avem o lună de vară, când soarele stă pe cer 24 de ore pe zi”, ne-a povestit bătrânelul simpatic. Dar vacanţa de poveste în Laponia o poţi cumpăra deja. Paralela 45 a scos pe piaţă ofertele, care au reducere de 100 € până la 31 august. ”Avem două zboruri: pe 19 decembrie, respectiv 23 decembrie, în total 320 de locuri. Fiecare pachet include cinci zile de cazare în hoteluri de patru stele, cu demipensiune, excursii şi cadouri pentru copii”, a precizat Alin Burcea, preşedintele ANAT. Preţurile sunt între 1.523 şi 1.726 € pentru un adult, iar pentru copii între 1.181 şi 1.314 €. 

 

Loading...