Mostră de lăcomie! Ce se întâmplă într-o localitate din Iași, unde a fost găsită o sumă importantă de bani

123456.jpg

Nimeni nu va primi banii până nu va spune exact ce sumă a pierdut pe stradă
Citeste tot despre: 

Fierb sătenii dintr-o comună din judeţul Iaşi, după ce o sumă de bani pierdută de un localnic nu a fost revendicată încă de adevăratul păgubaş, deşi zeci de oameni au susţinut că ei sunt păgubiţii.

Situaţie mai puţin întâlnită într-o comună din judeţul Iaşi, după ce un localnic a găsit o sumă importantă de bani pe stradă şi a anunţat Poliţia, iar acum zeci de săteni vor să pună mâna pe mica avere, scrie adevărul.ro. Suma de bani este ţinută secret de către autorităţi, până când se va afla cine este persoana care a pierdut banii. „Poliţiştii au fost sesizaţi de către un cetăţean în vârstă de 65 de ani că a găsit o sumă de bani în localitatea Mogoşeşti. Banii au fost lăsaţi în grija poliţiştilor şi se fac verificări pentru stabilirea identităţii persoanei care i-a pierdut. De asemenea, poliţiştii i-au transmis mulţumiri persoanei în cauză pentru simţul civic de care a dat dovadă”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Sătenii, rugaţi la biserică să fie sinceri

Vestea care a ajuns în toată comuna i-a pus pe jar pe localnici, mulţi dintre ei sunând pentru a-şi încerca norocul. Ei vehiculează diferite sume pierdute, deşi declară că nu îşi amintesc unde ar fi rămas fără bani. „E o sumă foarte mare de bani, care a fost găsită în centrul comunei Mogoşeşti. Până în momentul de faţă nu am găsit proprietarul banilor, însă mai mulţi localnici s-au prezentat sau au sunat pentru a recupera banii, dar nimeni nu dă detalii despre suma pierdută. Cei mai mulţi au sunat că au pierdut o sumă de bani în urmă cu mai mult timp, dar nu ştiu nici data şi nici suma, dar cred că e posibil să fie cei găsiţi luni. Nu putem înapoia banii oricui spune că i-a pierdut, trebuie să ştie măcar suma exactă şi din acest motiv nu divulgăm identitatea celui care i-a găsit, pentru a nu fi presat sau influenţat în vreun fel, deoarece este singurul care ştie suma exactă”, a declarat primarul comunei Mogoşeşti, Rodica Popa.

Dacă până sâmbătă, 10 aprilie, păgubitul nu va fi găsit, primarul comunei le va transmite preoţilor să anunţe la slujbă şi să îi roage pe săteni să fie sinceri, pentru a contribui la găsirea celui care a rămas fără respectiva sumă de bani.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1