Moş Iacob dădea curve contra bălegar

Ultima actualizare:

    Moş Iacob a fost  trimis în judecată  pentru trafic de  minori şi act  sexual cu minori.  Şase dintre cele  opt “chiriaşe” ale  lui moş Iacob  aveau sub 18 ani (foto: Cătălina Cocoloş)
Moş Iacob a fost trimis în judecată pentru trafic de minori şi act sexual cu minori. Şase dintre cele opt “chiriaşe” ale lui moş Iacob aveau sub 18 ani (foto: Cătălina Cocoloş)

Un bătrân de 77 de ani din localitatea ieşeană Târgu Frumos este acuzat de procurori că a forţat să se prostitueze opt tinere. Clienţii mai nevoiaşi îl plăteau „în natură", cu lapte, caş, mici, bere sau chiar gunoi de grajd.

Potrivit anchetatorilor DIICOT, Iacob Maxim (77 de ani) găzduia fetele în locuinţa sa şi le punea să muncească în gospodăria personală de dimineaţă până seara.

La finalul zilei de muncă, pensionarul le pregătea pe fete pentru programul de seară. Le făcea rost de clienţi pentru sex, de la care primeau bani, de cele mai multe ori, între 40 şi 60 de lei.

Procurorii susţin că moş Iacob le lua o parte din sumele încasate. În plus, proxenetul septuagenar îşi rotunjea veniturile şi din închirierea camerei în care fetele întreţineau relaţii sexuale. Clienţii îi plăteau „chirie" câte 10-20 de lei, iar când treceau pe la peşte îi lăsau „atenţii": mici, carne, băutură sau ţigări.

Procurorii adaugă că unul dintre bărbaţi ar fi adus pentru a întreţine relaţii sexuale şase kilograme de caş, lapte şi trei căruţe cu bălegar pentru solarii. Colac peste pupăză, moş Iacob se bucura şi el, gratis, de fetele din bătătură. Una dintre acestea le-a povestit anchetatorilor că „bunicul" chema la el în cameră câte o fată în fiecare seară.

Iacob Maxim susţine că este nevinovat şi că fetele doar munceau la el. „Eu n-am nici o vină. Am pensie de 300 de lei şi muncesc pământul pentru a mă întreţine. Fetele munceau la mine cu ziua şi le dădeam câte 35 de lei. Una care nu avea unde să locuiască mai rămânea la mine, dar stătea separat într-o cameră în spate. Pot să mă condamne, dar mă condamnă degeaba pentru că sunt nevinovat", a spus ieri Iacob Maxim pe holurile Tribunalului Iaşi.

Cu ce puteau plăti clienţii o partidă de sex

*3 căruţe de bălegar;*6 kg de caş;*3 litri de lapte;*Ţigări;*Mici şi carne;*Bere;

Lumea cerea «prospătură»

Procurorii au depus la dosar şi o interceptare telefonică în care un client îi cerea bătrânului "ceva prospătură".

Moş Iacob îi răspunde că nu are nimic nou dar i-o poate trimite pe Sanda. La auzul numelui, clientul refuză pe motiv că "are boli, pe care i le-a dat şi lui Titu".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net