Mortul din portbagaj, un om de afaceri dispărut de 4 luni

Ultima actualizare:

    Macabra descoperire a fost făcută de poliţiştii alertaţi de nişte muncitori
Macabra descoperire a fost făcută de poliţiştii alertaţi de nişte muncitori

Un om de afaceri sirian este bărbatul care a fost găsit mort în portbagajul maşinii abandonate pe Şoseaua Pantelimon din Capitală. Dispariţia acestuia a fost anunţată de familie la sfârşitul anului trecut.

Poliţiştii bucureşteni lucrează la foc continuu pentru a desluşi misterul cadavrului din portbagajul maşinii cu numere de Constanţa. Anchetatorii au strâns o serie de indicii care îi duc spre omul de afaceri sirian Moustafa Haj Saleh, în vârstă de 53 de ani. 

âFamilia acestuia a anunţat dispariţia bărbatului în decembrie 2014. Autoturismul Opel în care a fost găsit cadavrul aparţine hotelului Perla – Majestic, iar sirianul, care deţinea două firme,  presta servicii pentru lanţul hotelier Phoenicia. Moustafa Haj Saleh locuia în Bucureşti, dar şi în Constanţa, într-un apartament de serviciu, din cadrul unui complex rezidenţial din Mamaia Nord.

Aşa că poliţiştii i-au luat, joi (9 aprilie), la întrebări şi pe reprezentanţii complexului pentru a afla cât mai multe despre sirian. În timp ce anchetatorii adună date despre victimă, medicii legişti încearcă să afle când şi cum a fost ucis omul de afaceri.

Cadavrul este în stare avansată de putrefacţie, iar maşina a stat o bună bucată de vreme parcată pe o şosea foarte circulată, fără ca cineva să observe ceva neobişnuit. Asta până miercuri, când câţiva muncitori au simţit mirosul greu care venea din portbagaj. 

Click! spune

Autopsia sirianului nu a relevat cauza morţii, potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax. Conform acestora, medicii legişti au găsit pe trupul lui Haj Saleh Moustafa doar răni superficiale, care nu i-ar fi putut provoca moartea. Drept urmare, i-au recoltat probe de ţesut. Deocamdată, anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, între care otrăvirea şi asfixierea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net