Monstrul şi-a ţinut fetiţa în braţe să fie sigur că nu scapă

Ultima actualizare:

    Alexandra a plătit cu viaţa clipa de nebunie a tatălui ei.
Alexandra a plătit cu viaţa clipa de nebunie a tatălui ei.

Un monstru! Cele mai negre gânduri ale unei mame disperate s-au adeverit, ieri! Scafandrii au scos din Lacul Tarniţa trupurile celor doi copii pe care tatăl lor, taximetristul Nicolae Lăpuşte, i-a ucis cu sânge rece! Fetiţa de trei ani a fost găsită legată de tatăl său.

Îi aştepta acasă, pentru că nu-i venea să creadă că iubitul ei ar fi putut face aşa ceva. Monstrul însă a avut suficient sânge rece încât să-şi conducă spre moarte fetiţa de 3 ani şi băiatul de 15 ani. Scafandrii specializaţi în scufundări la mari adâncimi, veniţi tocmai de la Constanţa, au reuşit, ieri, să spargă gheaţa de pe Tarniţa şi să se scufunde în apele îngheţate.

După două ore de căutări, au făcut macabra descoperire: trupurile neînsufleţite ale lui Nicolae Lăpuşte (48 de ani) şi ale copiilor săi, Alexandra, de trei ani, şi Flavius, de 15 ani.

Scafandrii veniţi de la Constanţa au descoperit ieri cadavrele

simeon stalpnicul png

Potrivit lui Dorel Onaca, scafandrul care a condus operaţiunea, primul găsit a fost bărbatul, care o ţinea în braţe pe fetiţă, aceasta fiind legată de corpul lui cu un cablu electric. La trei metri în aval, a fost găsit şi trupul neînsufleţit al băiatului de 15 ani.

Şocat de descoperire, scafandrul a declarat, pe malul lacului, că a rămas pur şi simplu blocat de gestul monstrului care şi-a ucis copiii. „Fetiţa aceea era un înger şi în poze, a fost un înger şi în apă", a spus Onaca.

„Cele trei persoane dispărute au fost găsite înecate în Lacul Tarniţa, aproximativ în zona în care se presupune că au căzut în apă", a declarat Anca Purdea, purtător de cuvânt al IPJ Cluj. Trupurile celor trei au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Cluj pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii, mai exact dacă şi cei doi copii au murit înecaţi.

Sora şi fiul criminalului, de faţă când au fost descoperite cadavrele

Pe malul lacului s-au aflat, vineri după-amiază, sora bărbatului înecat, fiul cel mare al acestuia, dar şi mama fetiţei moarte. Anuţei Potra, sora lui Nicolae Lăpuşte, i s-a făcut rău în momentul aflării veştii, având nevoie de îngrijiri medicale.

„Nu mai pot! Nu mai vreau să vorbesc, nu mai vreau să aud! Nu se poate", au fost singurele cuvinte ale femeii. Anuţa Potra declara că fratele său a pomenit de sinucidere, dar nu a crezut nici o clipă că a vorbit serios: „A zis că într-o zi îşi va lua viaţa, dar avea multe pe cap. El m-a crescut pe mine, fratele meu a fost stâlpul casei. A obosit, nu a avut cu cine să vorbească".

Rezultatul necropsiei

Rezultatul necropsiei efectuate, vineri seară, la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj a arătat că Nicolae Lăpuște (48 de ani) și cei doi copii ai săi dispăruți, Alexandra (trei ani) și Flavius (15 ani), și-au pierdut viața înecați în Lacul Tarnița. "Moartea celor trei a survenit prin asfixie mecanică, prin înec", a declarat directorul IML Cluj, Costel Siserman.

Astfel, se exclude ipoteza că cei doi copii ar fi fost uciși înainte de a ajunge în apele Tarniței. După interpretarea rezultatelor analizelor toxicologice se va stabili dacă cei doi copii sau bărbatul au ingerat medicamente sau alte substanțe.

Click! spune

Nicolae Lăpuşte a dispărut, luni, împreună cu fetiţa sa de 3 ani şi băiatul de 15 ani. Fiul cel mare, Claudiu, a fost cel care a sunat la 112 pentru a sesiza dispariţia celor trei, după ce tatăl său îi telefonase şi îi spusese că i-a lăsat un mesaj video de adio.

Lăpuşte i-a spus fiului că e ultima oară când îl vede şi îi transmitea concubinei sale, mama fetiţei, că o să-i pară rău că nu l-a ascultat.

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net