Monstrul din Caracal, înjurat de ceilalţi deţinuţi la Jilava

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă a fost transferat,  pe 1 octombrie, din Arestul Central  la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru  expertiza psihiatricăfoto: INQUAM Photos
Gheorghe Dincă a fost transferat, pe 1 octombrie, din Arestul Central la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru expertiza psihiatricăfoto: INQUAM Photos

Abia acum, de când s-au încheiat cercetările la casa groazei din Caracal şi a fost mutat la penitenciarul Jilava, Gheorghe Dincă a înţeles că viaţa lui s-a schimbat radical. Stă în celulă mai tot timpul, de frica celorlalţi deţinuţi care-l scuipă şi-l înjură.

Gheorghe Dincă se obişnuise ca zi de zi să fie scos de după gratii şi să-şi petreacă aproape întreaga zi la casa sa din Caracal. Chiar dacă se enerva când vedea că anchetatorii îi săpau curtea şi umblau prin toate lucrurile sale, Dincă şi-a păstrat mereu aerul de superioritate, povestesc în exclusivitate jurnaliştii de la adevarul.ro. De când a fost transferat din arestul IPJ Olt în arestul Capitalei, iar apoi la Jilava, cel care a mărturisit că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu a început să se schimbe. „Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, spun surse din cadrul anchetei. 

 «Abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă»

Gheorghe Dincă a fost transferat, pe 1 octombrie, din Arestul Central la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru expertiza psihiatrică, în urma căreia se va stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care a săvărşit faptele recunoscute. Dincă a fost expertizat şi de specialiştii FBI, cărora procurorii DIICOT le-au cerut sprijinul. Fostul şef DIICOT, Felix Bănilă, declara că anchetatorii vor de la FBI o a doua părere în privinţa profilului psihologic şi comportamental al lui Gheorghe Dincă pentru a-şi forma o opinie despre sinceritatea bărbatului.Dincă le-a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi pe Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa. Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de INML au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei. De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu, o nouă expertiză urmând să fie făcută în Statele Unite. 

image
image
image
image
image
image
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net