Monstrul care a violat timp de un an o fetiţă de 10 ani a fost arestat

Ultima actualizare:

Un bărbat din Umbrăreşti riscă să stea mulţi ani după gratii după ce a agresat sexual o fetiţă în vârstă de 10 ani, timp de mai bine de un an. Procurorii au stabilit că Ion Călin a întreţinut relaţii sexuale cu minora în perioada septembrie 2010 - octombrie 2011, ameninţând-o în rânduri repetate atât pe ea cât şi pe membrii familiei.

CITEŞTE ŞI

Trupa Phoenix a mâncat, a băut, dar n-a plătit. Şi-a achitat datoria de-abia după ce tentativa de ţeapă a ajuns în presă

„Inculpatul, profitând de imposibilitatea părţii vătămate C.N. de a-şi exprima voinţa (şi prin exercitarea unor acte de ameninţare fizică îndreptate atât împotriva ei cât şi a membrilor familiei), a întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale cu aceasta", se arată în comunicatul remis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Magistraţii Tribunalului Galaţi au emis pe numele bărbatului, care este recidivist, un mandat de arestare preventivă de 29 de zile pentru săvâşirea infracţiunii de viol.

În paralel, la nivelul serviciului de asistenţă socială din Umbrăreşti a fost demarată o anchetă. Copila abuzată va fi, cel mai probabil, inclusă într-un program de consiliere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net