Monstrul care a tranşat o femeie ar fi autorul mai multor violuri

Ultima actualizare:

Pe lângă cei opt ani de închisoare, Judecătoria Topoloveni l-a obligat pe Mânzăraru să-i plătească femeii daune morale de 105.000 de lei.

Decizia a fost contestată de bărbat la Tribunalul Argeş, care în 3 noiembrie 2008, i-a respins recursul şi a menţinut condamnarea dispusă de

Judecătoria Topoloveni, decizia fiind definitivă. După ce a fost condamnat, Mânzăraru a fost încarcerat în Penitenciarul Colibaşi.

În ianuarie 2013, Florin Mânzăraru a cerut Judecătoriei Piteşti să fie eliberat condiţionat, după executarea a două treimi din pedeapsa de opt ani de închisoare primită pentru viol.

Instanţa Judecătoriei Piteşti a dispus, în 22 ianuarie 2013, declinarea competenţei de soluţionare a cererii formulate de Mânzăraru la Judecătoria Târgu-Jiu, în condiţiile în care acesta fusese transferat în Penitenciarul Târgu-Jiu

În 26 februarie, Judecătoria Târgu-Jiu i-a respins cererea de liberare condiţionată.

El mai formulase o cerere de eliberare condiţionată şi în 12 februarie 2013, şi aceasta fiind respinsă, în 5 martie, de Judecătoria Târgu-Jiu.

În 27 martie, Florin Mânzăraru a solicitat din nou să fie eliberat, iar o zi mai târziu, Judecătoria Târgu Jiu a admis propunerea formulată de Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu.

După ce instanţa a dispus definitiv eliberarea condiţionată a lui Mânzăraru, acesta a fost pus în libertate, în luna aprilie.

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul lua cu maşina femei care făceau autostopul, după care le viola, fiind suspectat de mai multe fapte de acest gen.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net