Monstrul a băut o cafea şi s-a culcat după ce a ucis-o pe Monika

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A strangulat-o, i-a aruncat trupul în canal şi s-a întors în casa familiei, unde a băut o cafea şi s-a culcat liniştit. Andrei Gearmaty a ascuns prosopul cu sânge chiar în camera copilei. Familia şi întreg oraşul Jimbolia au condus-o pe ultimul drum ieri, pe Monika Ludwig, care şi-a pierdut viaţa în chinuri, la doar 10 ani.

„Avea faţa plină de lovituri şi de sânge când am găsit-o. A plecat cu ea pe la trei după-amiaza şi la cinci era deja moartă în canal. A avut tupeul să se întoarcă la noi în casă şi să bea o cafea cu mama mea, după ce mi-a omorât fetiţa. Am găsit prosopul împreună cu poliţia, chiar la fetiţă în cameră. S-a culcat la noi în casă", mărturiseşte Elisabeta Ludwig, mama îndurerată a fetiţei.

Aceasta spune că familia ei îl cunoştea de 20 de ani pe Andrei Gearmaty, în vârstă de 40 de ani. Criminalul era tâmplar, coleg de lucru cu fratele femeii, căruia îi datora bani. „Venea la noi în casă, bea cu noi cafea la masă, de câte ori avea nevoie de ceva, îl ajutam", povesteşte femeia.

La numai 10 ani, Monika Ludwig vorbea maghiară şi germană şi a fost crescută numai de mamă.

Monika Ludwig a fost ieri  înmormântată în oraşul Jimbolia. Copila a fost găsită moartă, la19 iunie, într-un canal

simeon stalpnicul png

„Am crescut-o singură, cu ajutorul familiei mele. De tatăl ei nu ştiu nimic. Am născut-o în Germania, la 18 ani ar fi primit cetăţenie germană şi avea un viitor frumos acolo. Eu eram plecată prin ţară să lucrez, ca să o pot întreţine", a declarat aceasta. Bunica fetiţei, Elena Biacsi, spune că fetiţa a fost sufletul ei. Aceasta povesteşte că sora cea mică a Monikăi, în vârstă de 3 ani, întreabă mereu de ea, iar femeie nu ştie ce să-i spună.

Aleşii cer castrarea chimică sau pedeapsa cu moartea pentru pedofili!

Deputatul PDL, Alin Popoviciu, a propus nu demult castrarea chimică pentru pedofilii recidivişti, iar senatorul PDL, Iulian Urban, a venit ieri cu altă propunere-şoc.El a depus o iniţiativă legislativă prin care să se aplice pedeapsa cu moartea pentru cei care au abuzat un minor care nu a împlinit vârsta de zece ani, iar ca urmare a acestei fapte minorul a decedat sau s-a sinucis.

Senatorul a mărturisit că ideea i-a venit după ce a văzut cazul de la Jibmolia, unde o fetiţă de 10 ani a fost abuzată sexual şi apoi ucisă de un apropiat al bunicilor ei.

Senatorul democrat-liberal ştie că în Constituţia României pedeapsa cu moartea este interzisă, însă, spune el "un asemenea individ, care iniţial ar fi condamnat la pedeapsa maximă de 25 ani, ajunge să fie eliberat mai devreme existând riscul să repete fapta şi să curme o nouă viaţă".

Citeşte şi:

A violat şi ucis o fetiţă de 10 ani

CRUZIME CRIMINALĂ A agresat o fetiță de nouă ani, după care a ucis-o și a lăsat-o într-un canal

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net