Monstru, nu tată! Își obliga copila de 4 ani să-i facă sex oral

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un bărbat de 53 de ani, de la marginea județului Iași, își obliga fetița de doar 4 ani să-i facă sex oral. Fetiţa i-ar fi povestit unei vecine ce jocuri practică cu tatăl său. Deși s-a aflat din august 2015 ce făcea acest monstru, abia acum a fost reținut pentru 30 de zile.

Numai suflețelul ei știe prin ce a trecut. Vecinii nici nu bănuiau ce grozăvii se întâmplă în căsuța de la marginea județului Iași. Constantin D., de 53 de ani, își îngrija fetița, îi lua pufuleți și dulciuri.

Abia în august 205, fetița de 4 ani a povestit unei vecine cum se joacă tatăl ei: o punea să îi facă sex oral.

Vecinilor nu le vine să creadă că cel pe care îl porecleau Ştrul a fost în stare să-şi abuzeze sexual fetiţa de numai patru ani. Constantin D. (53 de ani) este cunoscut printre oamenii din localitate pentru apucăturile verbale violente pe care le avea atunci când consuma alcool, scrie adevarul.ro.

”Eu nu cred că el a fost în stare aşa ceva. Îl vedeam mereu cu fetiţa de mână, îngrijită, aranjată, îmbrăcată frumos. Venea şi aici la magazin şi de fiecare dată îi lua şi fetei pufuleţi sau dulciuri. Mai degrabă mama fetei este o pramatie care cere mereu băutură, ţigări şi cafea”, a povestit Marieta, o femeie care locuieşte la câteva case de locuinţa bărbatului incriminat, citată de adevarul.ro

Potrivit educatoarei copilei, fetiţa a mers tot anul trecut şcolar la grădiniţă. De cele mai multe ori, ea era însoţită de tată, dar uneori venea şi mama să o întâmpine. Angajaţii grădiniţei au relatat că uneori minora era pasată de la un părinte la altul.

Violul a fost stabilit cu ajutorul manechinelor. Potrivit autorităţilor, Constantin D. şi-ar fi obligat fetiţa de numai patru ani să-i facă sex oral, până în august 2015, când fetiţa i-ar fi povestit unei vecine ce jocuri practică cu tatăl său. Femeia a sesizat atunci Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) care a scos minora din familie.

Ulterior, fetiţa a ajuns într-un centru de plasament, acolo unde a fost consiliată în vederea identificării traumelor prin care a trecut. În decursul a câteva luni, după ce a învăţat să se exprime, fetiţa le-a arătat specialiştilor, pe manechine, că ştie care sunt organele sexuale ale băieţilor şi ale fetiţelor, recunoscând „cărniţa lui tata“, după cum au precizat autorităţile, scrie aceeași sursă.

„Când a ajuns aici, minora prezenta tulburări de limbaj şi nici nu avea o serie de cunoştinţe specifice vârstei. A fost un caz greu şi pentru noi întrucât, la o vârstă aşa mică, psihologii au făcut eforturi pentru a se apropia de minor şi pentru a reuşi să-l facă să povestească ce s-a întâmplat. Altfel, dacă specialiştii nu ajungeau la nişte concluzii, nu erau dovezi incriminatorii la dosarul tatălui”, a explicat Tiberiu Bantaş, purtător de cuvânt al DGASPC, citat de aceeași sursă.

Constantin D. a fost pus sub acuzare pentru viol şi rele tratamente aplicate minorului. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile acum câteva zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net